Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Real Madridin tähtihyökkääjä kertoo syyn hyvälle vireelleen: “Sain häneltä reilusti itseluottamusta”

Vinicius Junior
AOP

Brasiliaa pidettiin ennen MM-turnauksen alkamista yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista. Osakkeet eivät ole ainakaan laskussa neljännesvälierissä Etelä-Koreasta otetun komean 4-1 voiton jälkeen. Yksi joukkueen näkyvimmistä pelaajista on ollut Real Madridin Vinicius Jr.

Vinicius Jr on aloittanut kolme Brasilian pelaamasta neljästä MM-ottelusta, joiden aikana on syntynyt yksi maali ja kaksi maalisyöttöä.

Nuorukainen on ollut myös seurajoukkuetasolla tällä kaudella huikeassa vireessä, joten hänen nimeämisensä Canarinhon kisamiehistöön tuskin tuli kenellekkään yllätyksenä.

Vinicius Jr paljastaa, että Real Madridin päävalmentaja, Carlo Ancelottilla, on ollut valtava vaikutus häneen suureen rooliinsa myös maajoukkuepaidassa.

– Keskustelin Ancelottin kanssa ja hän antoi minulle hyviä vinkkejä siihen, miten voisin nousta avauskokoonpanon pelaajaksi myös maajoukkueessa.

– Sain häneltä reilusti itseluottamusta. Hän on ollut tarpeen vaatiessa kova minulle ja antanut suoraa palautetta. Hän on kuin isä minulle.

– Vaikka hän tietää tästä lajista kaiken hänen ymmärryksensä ei rajoitu vain pelillisiin asioihin. Hän on loistava valmentaja, joka osaa käsitellä yksilöitä. Hänessä ja Titessä (Brasilian valmentaja) on paljon samaa.

Lähde: Goal

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022