Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Englannin komeettaan kohdistuu valtavat paineet: “On selvää, että hänellä on kirkas tulevaisuus edessään”

Borussia Dortmundin Jude Bellingham
AOP

Jude Bellingham on ollut lähes kaikkien Euroopan suurseurojen kiikarissa jo pitkään nuoresta iästään huolimatta. Dortmundin pelaajasta odotetaan Englannin maajoukkueen seuraavaa soihdunkantajaa, mutta entinen valioliigapelaaja, Yaya Toure, varoittaa liian suurista oletusarvoista.

Borussia Dortmundin keskikentän tähti, Jude Bellingham,19, on luonut peliesityksillään itseensä kohdistuvat valtavat paineet. Nuorukainen on noussut yhdeksi seurajoukkueensa tärkeimmistä pelaajista, eikä hän ole pelännyt nousta valokeilaan. Päinvastoin.

Näin nuoren pelaajan kohdalla yleensä valintaa maajoukkueeseen kyseenalaistetaan, mutta ei Bellinghamin kohdalla. Mies on nuoresta iästään huolimatta jo luvalla sanoen yksi saarivaltakunnan parhaista pelaajista ja on osoittanut tasonsa myös Qatarin MM-turnauksessa.

Miehen seurajoukkueuran uskotaan jatkuvan pian Bundesliigan ulkopuolella ja häntä on yhdistetty vahvasti useampaan englantilaisseuraan. Entinen valioliigapelaaja, Yaya Toure, on kuitenkin huolissaan median asettamista paineista ja nostaa esiin yhden varoittavan esimerkin lähihistoriasta.

– Toivon, että media on Bellinghamin kohdalla varovainen, sillä muuten hänelle saattaa käydä samoin kuin Dele Allille muutama vuosi sitten.

– On todella tärkeää, että Bellinghamia kohdellaan varoen ja häntä suojellaan kaikelta ylimääräiseltä. Jos näin käy, on selvää, että hänellä on kirkas tulevaisuus edessään.

Lähde: HITC

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022