Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Kohtaavatko Etelä-Amerikan jättiläiset välierässä? – “Haluan, että Neymar osuu pilkulta ja Messi poistuu kentältä kyynelehtien”

Qatarin jalkapallon miesten MM-kisat 2022
AOP

Brasilian ja Argentiinan väliset ottelut eivät jätä ketään kylmäksi. Maiden välinen kilpailuasetelma hakee vertaistaan ja kaksikon väliset taistelut ovat yleensä täynnä tunnetta. Entinen Brasilian maajoukkuhyökkääjä, Fred, toivoo maiden kohtaavan Qatarin MM-turnauksen välierävaiheessa.

Brasilia ja Argentiina lukeutuivat ennen kisoja suurimpien ennakkosuosikkien joukkoon, eikä asetelma ole muuttunut pienistä työtapaturmista huolimatta.

Kahden jättimaan kohtaaminen välierissä toteutuu, jos molemmat voittavat omat ottelunsa tänään. Brasilia kohtaa päivän ensimmäisessä pelissä Kroatian ja Argentiina pelaa illalla Hollantia vastaan.

Brasilian maajoukkueen entinen hyökkääjä, Fred, kertoo toivovansa, että näin tapahtuu.

– Toivon, että nämä maat kohtaavat välierässä. Haluan hämmennystä ja dramatiikkaa. Haluan, että Neymar osuu pilkulta ja Messi poistuu kentältä kyynelehtien.

Fred oli Brasilian ykköshyökkääjä vuoden 2014 MM-kisoissa ja mieheen kohdistui suuret odotukset. Kisat päättyivät Canarinhon osalta kuitenkin täydelliseen mahalaskuun, kun Saksa murskasi keltapaidat välierässä lukemin 7-1.

Fred joutui valtavan arvostelun kohteeksi turnauksen jälkeen hänen onnistuttuaan vain kertaalleen maalinteossa kuuden pelin aikana.

Tällä kertaa brasseilla on kuitenkin enemmän maalintekovoimaa riveissään ja tulosvastuu lepää useamman miehen harteilla.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022