Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Carlo Ancelotti puolustaa Cristiano Ronaldoa: “Meillä ei ollut koskaan ongelmia”

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti.
AOP

Real Madridin päävalmentaja, Carlo Ancelotti, on valmentanut mittavalla urallaan lukuisia maailman huippupelaajia. Italialainen kertoo nyt mielipiteensä Cristiano Ronaldosta, jota hän luotsasi kaksikon työskennellessä yhdessä Real Madridissa.

Cristiano Ronaldon oikuttelut seurajoukkuetasolla ovat raporttien mukaan jatkuneet myös MM-kisoissa. Portugalilainen oli selkeästi pettynyt joutuessaan tulemaan vaihtoon ottelussa Etelä-Koreaa vastaan.

Seuraavassa pelissä lusitaani oli vaihdossa, kun Fernando Santosin miehistö murskasi Sveitsin vakuuttavin 6-1 lukemin. Ronaldon tilalla piikissä aloittanut Goncalo Ramos oli huikealla pelipäällä isemällä hattutempun käkikellomaan verkkoon.

Mediassa on esitetty viime aikoina väitteitä siitä, että Ronaldo olisi jättämässä joukkueensa ja lähtemässä kotiin kesken kaiken. Portugalin jalkapalloliitto ehti kuitenkin kumoamaan nämä huhut ja myös pelaaja itse totesi median vain yrittävän luoda painetta joukkueen ympärille.

Ronaldon hyvin tunteva ja häntä Real Madridissa valmentanut Carlo Ancelotti kertoo oman mielipiteensä pelaajasta.

– Ronaldo luultavasti tuntee olevansa parikymppinen, koska hän on niin kovassa kunnossa. Valmensin häntä kahden vuoden ajan, eikä meillä ollut koskaan ongelmia. Itseasiassa hän ratkaisi muutaman ongelman puolestani. Hän on täysin poikkeuksellinen pelaaja.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022