Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Argentiinan maalivahti vastaa Ranskan tähden väitteisiin: “Hän ei ymmärrä riittävästi jalkapallosta”

Emiliano Martinez
AOP

Ranskan hyökkääjä, Kylian Mbappe, laukoi aiemmin suhteellisen voimakkaita kommetteja koskien Etelä-Amerikan valtioiden mahdollisuuksia MM-kisoissa. Mbappe väitti, että Euroopaan maat ovat paremmin valmistautuneita, koska ne pelaavat enemmän ‘’kovia’’ otteluita. Argentiinan maalivahti, Emiliano Martinez, ei sulattanut PSG-tähden puheita.

Kylian Mbappe nostatti pienimuotoisen kohun jo reilusti ennen Qatarin MM-turnauksen alkamista kommetoimalla Etelä-Amerikan maiden mestaruusmahdollisuuksia.

Paris Saint-Germainin pelaaja totesti, ettei kyseisen maanosan karsinnat vastaa tasoltaan Euroopan karsintoja, jonka myötä etu kisoissa olisi vanhan mantereen joukkueilla.

Mbappen kommentit herättivät ymmärrettävästi runsaasti närää Etelä-Amerikassa ja niitä pidettiin epäkunnioittavina.

Nuorukaisen puheet otettiin jälleen esiin MM-finaalin kynnyksellä ja Argentiinan maalivahdilla, Emiliano Martinezilla, oli oma mielipiteensä asiaan.

– Mbappe ei ymmärrä riittävästi jalkapallosta, eikä hän ole koskaan pelannut Etelä-Amerikassa. Joskus on parempi olla sanomatta mitään, jos ei ymmärrä.

– Mutta ei sillä ole loppujen lopuksi juurikaan merkitystä, mitä hän ajattelee. Meillä on loistava joukkue ja tiedämme sen itse.

Niin tai näin, mutta Ranskan ja Argentiinan välinen paremmuus selviää pian. Media rakastaa vastakkainasettelua, mutta lopulta kaikki ratkeaa viheriöllä.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2022