Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Argentiina on maailmanmestari!

Lionel Messi
AOP

Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut ovat päättyneet! Qatarissa pelatuissa MM-kisoissa voiton otti Argentiina! Argentiina kaatoi hurjan taistelun jälkeen Ranskan rangaistuspotkukilpailun jälkeen 4-3 -lukemin. Argentiinan Lionel Messi voitti vihdoinkin maailmanmestaruuden ja juhlisti sitä kahdella maalilla ottelussa.

Ottelussa ratkaisu haettiin rangaistuspotkukilpailusta, jonka jälkeen ottelu meni 4-3 -lukemin Argentiinalle.

Ottelussa kummankin joukkueen suurimmat tähdet onnistuivat maalinteossa, kun Lionel Messi vastasi kahdesta Argentiinan osumasta ja Kylian Mbappe kaikista Ranskan osumista. Argentiinan kolmannesta maalista vastasi Angel Di Maria avausjaksolla.

Argentiina suli johtonsa

Argentiina sai otteluun fantastisen alun ja onnistui avausjaksolla tekemään kaksi maalia. Messi teki illan ensimmäisensä rangaistuspotkusta ja oli tekemässä esityötä Di Marian viimeistelemään 2-0 -maaliin.

Argentiinalla peli oli hienosti hallussa ensimmäiset 70 minuuttia kunnes Ranska sai vaihtojen myötä kunnon paineen. Lopulta Argentiinan päivä musteni, kun Mbappe iski kahdesti reiluun minuuttiin. Ensin ranskalaistähti naulasi rangaistuspotkusta illan ensimmäisen ja perään hyökkäyksestä upealla viimeistelyllä 2-2 -tasoituksen.

Ottelussa ratkaisua haettiin jatkoajalta. Jatkoajan toisella jaksolla molemmat onnistuivat kertaalleen, kun Messi iski illan toisensa maalin välittömästä läheisyydestä. 3-2 -johto ei Argentiinalle riittänyt vaan Mbappe pääsi naulaamaan pelin hetkeä myöhemmin rangaistuspotkusta tasoihin illan kolmannella osumallaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2022