Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Cristiano Ronaldolle rajua arvostelua: “Hän on häpäissyt oman perintönsä”

Cristiano Ronaldo
AOP

Cristiano Ronaldon todennäköisesti viimeinen MM-turnaus päättyi jättimäiseen pettymykseen, kun Portugali hävisi puolivälierissä Marokolle. Saksalaislegenda, Lothar Matthäus, arvostelee kovin sanoin Ronaldon edesottamuksia Qatarissa.

Portugalin MM-turnaus päättyi Marokon käsittelyssä, joka tarkoittaa suurella todennäköisyydellä yhden aikakauden päättymistä. Vuonna 2003 maajoukkueen paidassa debytoinut Cristiano Ronaldo on todennäköisesti pelannut viimeiset pelinsä MM-tasolla.

37-vuotias lusitaani on näyttänyt tällä kaudella todella väsyneeltä, eikä hänen maalivainunsa ole ollut entisellään.

Seurajoukkuetasolla syntyneet ongelmat näyttivät vaikuttavan ainakin osittain hänen asemaansa myös Portugalin MM-ryhmässä, sillä vastuuta ei tullut odotettuun tapaan.

Mies löysi useamman kerran itsensä penkiltä, joka ei tietenkään ollut oman arvonsa tuntevan maalinsylkijän mieleen.

Saksalaislegenda, Lothar Matthäus, käytti kovaa kieltä arvostellessaan Ronaldon otteita Qatarissa.

– Ronaldon ego oli liian suuri ja se satutti koko joukkuetta. Ei ole epäilystäkään, etteikö hän olisi ollut mahtava pelaaja ja yksi maailman parhaista viimeistelijöistä. Mielestäni hän on kuitenkin häpäissyt oman perintönsä.

– Tunnen myötätuntoa häntä kohtaan. Silti minun on vaikea nähdä hänen sopivan tällä hetkellä mihinkään joukkueeseen. Hän on Lionel Messin täydellinen vastakohta.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022