Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Cristiano Ronaldon suuri haave jäi toteutumatta: Messi osoitti arvonsa oikeilla hetkillä

Barcelona vs. Juventus. Messi vs. Ronaldo.
AOP

Kaikkien aikojen MM-turnaus. Qatarissa keskellä talvea pidettyjen kisojen piti jäädä historiaan monestakin syystä. Etenkin siksi, että turnausta mainostettiin runsaasti etukäteen Argentiinan Lionel Messin ja Portugalin Cristiano Ronaldon välisenä viimeisenä taisteluna.

Kuten hyvin tiedetään, Lionel Messi sai maajoukkueuralleen kruunun Cristiano Ronaldon joutuessa pettymään.

Messin ja Ronaldon välisellä paremmuudella ollaan väitelty jo yli 15 vuoden ajan. Molemmat herroista ovat voittaneet seurajoukkuetasolla lähes kaiken mahdollisen moneen kertaan, mutta maajoukkueessa mitalitahti ei ole ollut samanlainen. Ronaldo voitti toki Portugalin kanssa EM-kultaa vuonna 2016 ja Messi johdatti Argentiinan Copa American mestariksi vuosi sitten.

Suuremmat saavutukset olivat kuitenkin jääneet puuttumaan ennen Qatarin MM-turnausta, joka tarjosi puitteet kahden supertähden viimeiselle välienselvittelylle. Ronaldo myönsi ennen kisoja, että Messin voittaminen finaalissa oli hänen unelmansa. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, sillä Portugalin matka tyssäsi puolivälierissä Marokkoa vastaan.

Messi puhui ennen kisoja ainoastaan voittamisesta, mutta ei maininnut Ronaldoa sanallakaan. Miehen turnaus sai arvoisensa päätöksen, kun Argentiina kaatoi finaalissa Ranskan.

Messin ja Ronaldon välinen paremmuus jää edelleen mielipidekysymykseksi, mutta on vaikea välttyä ajatukselta, että vain toinen näistä pelaajista keskittyi oikeisiin asioihin. Ronaldo ei saanut niin suurta roolia Portugalin joukkueessa kuin olisi toivonut.

On silti vaikea kuvitella, että hän olisi osoittanut samanlaista työmoraalia loppuottelussa kuin argentiinalainen, joka raatoi joka puolella kenttää tehden kaikkensa joukkuetovereidensa eteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022