Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Pep Guardiola nimeää maailman parhaan pelaajan: “Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, mutta kukaan ei voi kieltää…”

Lionel Messi
AOP

Lionel Messi sai pitkään himoitsemansa kruunun maajoukkueuralleen, kun Argentiina juhli sunnuntaina MM-kultaa. Miestä on aiemmin kritisoitu siitä, että maajoukkueessa suuret voitot ovat jääneet puuttumaan, mutta Copa American ja Qatarin MM-kisojen voitot muuttivat tilanteen kertaheitolla.

Manchester Cityn manageri, Pep Guardiola, ylistää Lionel Messiä. Katalaani valmensi argentiinalaista aiemmin FC Barcelonassa ja kertoo pitävänsä tätä kaikkien aikojen parhaana pelaajana.

Messi oli sunnuntaina yksi Argentiinan suurimmista sankareista iskemällä MM-finaalissa kaksi maalia Ranskan verkkoon, jonka lisäksi hän upotti myös oman yrityksensä rangaistuspotkukilpailussa.

Messiä on verrattu nuoresta pitäen jatkuvasti Diego Maradonaan, ja heidän välinen paremmuutensa on puhuttanut varsinkin Argentiinassa. Maradona on aiemmin ollut monen mielestä edellä siitä syystä, että hän voitti maailmanmestaruuden, eikä Messi ollut vielä kyennyt samaan.

Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut ja PSG:n tähti voidaan nostaa hyvällä omallatunnolla samaan kastiin edesmenneen argentiinalaislegendan kanssa.

Messin hyvin tunteva Guardiola nostaa hänet kaikkien muiden yläpuolelle.

– Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, mutta kukaan ei voi kieltää, ettei Messi olisi kaikkien aikojen paras. Minulle hän on sitä. On vaikeaa keksiä toista pelaajaa, joka on kyennyt samanlaisiin saavutuksiin. MM-kulta oli kirsikka kakun päälle.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022