Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Ranskan pelaajilta tökeröä käytöstä lohkovaiheen pelin jälkeen: “Hän vain käveli ohitseni”

Olivier Giroud
AOP

Kaikki ei sujunut sopuisasti Ranskan ja Australian välisen MM-ottelun jälkeen. Socceroosin hyökkääjä, Jason Cummings, kertoo, että sinipaitojen tähdet käyttäytyivät todella ylimielisesti pelin jälkeen, eivätkä suostuneet vaihtamaan hänen kanssaan paitaa.

Ranska kaatoi Australian selkein 4-1 numeroin Qatarin MM-kisojen lohkovaiheen ottelussa. Australian pelillinen anti jäi todella vaisuksi ja lievien käynnistymisvaikeuksien jälkeen Les Bleus oli täysin omaa luokkaansa.

Australian hyökkääjä, Jason Cummings, paljastaa, että Ranskan tähtipelaajat, Kylian Mbappe ja Olivier Giroud käyttäytyivät tökerösti voittonsa jälkeen, eivätkä suostuneet paidanvaihtoon.

– Koitin aluksi vaihtaa paitaa Mbappen kanssa. Hän käski minun odottaa pukuhuoneessa, jossa sain hänen paitansa heidän taustahenkilöltään. Kymmenen minuuttia myöhemmin Mbappe palasi kuitenkin minun paitani kanssa ja ilmoitti, ettei haluakaan vaihtaa paitoja.

– Kun käännyin jatkaakseni matkaani huomasin Giroudin, joka käveli kaikessa komeudessaan ohitseni. Kerroin olevani hänen suuri faninsa ja kysyin kohteliaasti voisinko saada hänen paitansa. Hän vain käveli ohitseni ja esitti, ettei osaisi puhua sanaakaan Englantia, vaikka hän on pelannut vuosikausia Valioliigassa. Hän sivuutti minut totaalisesti.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022