Copa del Rey

Atletico suli johtonsa Real Madridia vastaan: Serbitopparilla sysimusta pariminuuttinen

Vinicius Jr

Real Madrid ja Atletico Madrid kohtasivat torstaina kuumassa Copa del Reyn ottelussa Santiago Bernabeulla. Pitkään etukäteen hehkutetusta derbystä ei tälläkään kertaa puuttunut tunnetta tai tilanteita. Valkopaitainen isäntäjoukkue nousi lopulta takaa ohi ja latoi taululle 3-1 lukemat.

Realin ja Atleticon välisen ottelun askelmerkit olivat alusta lähtien selvillä. Molemmat joukkueet pelasivat tilanteet loppuun asti ja pelissä riitti vauhtia.

Entinen Real-hyökkääjä Alvaro Morata vei vierasjoukkueen johtoon 19. peliminuutilla tuulettaen rehvakkaasti vanhalla kotistadionillaan. Diego Simeonen suojattien johto kesti aina 79. minuutille, jolloin vaihdosta kentälle tullut Rodrygo latasi pelin tasoihin Luka Modricin esityöstä.

Tiivistunnelmainen kamppailu eteni aina jatkoajalle asti. Stefan Savicin musta kaksiminuuttinen käytännössä tappoi Atleticon unelman voitosta. Serbialaistoppari otti kaksi keltaista korttia kahden minuutin sisään, eikä Real jättänyt miesylivoimaansa hyödyntämättä.

Karim Benzeman ja Vinicius Juniorin maalit takasivat isännille 3-1 voiton ja paikan välierissä.

Realin valmentaja, Carlo Ancelotti, antoi pelin jälkeen erityiskehut Vinicius Jr:lle, joka joutui ennen peliä Atletico-kannattajien mauttoman pilkan kohteeksi. Brasilialaisen pelipaitaan puettu nukke oli köytetty kaulasta roikkumaan stadionille johtavan moottoritien sillan kaiteeseen.

– Vinicius oli tapansa mukaan keskittynyt vain pelaamiseen. Se, mitä tapahtui ennen ottelua oli ikävää, mutta se on mennyttä.

Lähde: Football Espana