Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Copa del Rey

Tänään pelataan El Clasico: Kumpi vie tulikuuman kohtaamisen kahden huippujoukkueen välillä?

Santiago Bernabeu
Unsplash

Copa del Reyssä on luvassa tänään huikeaa jalkapalloviihdettä, kun Real Madrid ja FC Barcelona kohtaavat. Otteluparin ensimmäinen osa pelataan Santiago Bernabeulla, mutta ennakkosuosikin asemaa on vaikea asettaa kummankaan harteille.

Tänään pelattavaan El Clasicoon lähdetään kutkuttavista lähtökohdista, kun sekä Real Madridin, että FC Barcelonan kone on hieman yskinyt viime aikoina.

Real kärsi helmikuun alussa nöyryyttävän 1-0 tappion Mallorcaa vastaan, jonka jälkeen Los Blancos otti viisi voittoa putkeen. Tuon putken aikana Carlo Ancelottin joukkue otti myös upean 5-2 voiton Liverpoolista Mestarien liigan kamppailussa.

Viime viikolla valkopaidat jäivät kuitenkin Madridin derbyssä tasuriin Atleticoa vastaan, joka oli selkeä pettymys.

Barcelona on tällä hetkellä sarjan kärkisijalla seitsemän pisteen erolla Realiin. Xavi Hernandezin ryhmä oli pitkään vakuuttavassa putkessa, mutta viime viikkoina joukkueen esityksiä on vaivannut tehokkuuden puuttuminen.

Joukkue lähti laulukuoroon jo aiemmin Mestarien liigasta, jonka lisäksi myös Eurooppa-liigassa tie nousi pystyyn Manchester Unitedia vastaan. Joukkueella onkin allaan nyt kaksi tappiota, kun myös La Ligassa tuli tukkaan Osasunalta.

Barca lähtee Madridia vastaan ärsytettynä, mutta haaste on luonnollisesti valtava.

Todennäköisesti ratkaisu nähdään vasta toisessa osaottelussa, mutta El Clasico on aina oma maailmansa, joten mitä tahansa saattaa tapahtua. Pelistä on kuitenkin lupa odottaa runsasmaalista ja viihdyttävää näytöstä kahden huippujoukkueen välillä.

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Copa del Rey