Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Gareth Southgate kertoo harkinneensa vakavasti työnsä jättämistä: “Viimeinen asia, jota halusin…”

Gareth Southgate
AOP

Englannin maajoukkueen päävalmentaja, Gareth Southgate, paljastaa, että oli lähellä jättää pestinsä Qatarin MM-kisojen jälkeen. Kolme Leijonaa teki kaikkensa, mutta Ranska osoittautui liian kovaksi palaksi puolivälierässä.

Englannin niskaan sysätään yleensä MM-kisojen kynnyksellä ennakkosuosikin viittaa siitäkin huolimatta, että maa on onnistunut voittamaan kultaa vain kerran historiansa aikana.

Ennen Qatarin turnausta puheet saarivaltakunnassa olivat kuitenkin negatiivissävytteisiä, eikä Kolmen Leijonan menestysmahdollisuuksiin uskottu.

Hetkellinen notkahdus tuloksissa toi valtavan arvosteluryöpyn Gareth Southgaten päälle ja miehen asema joukkueen peräsimessä kyseenalaistettiin.

Nämä puheet unohtuivat nopeasti, kun turnaus pyörähti käyntiin. Englanti eteni vakuuttavalla tavalla alkulohkosta jatkoon ja Afrikan hallitseva mestari Senegal oli pelkkä suupala neljännesvälierässä.

Matka tyssäsi seuraavassa vaiheessa, kun Ranska osoittautui niukasti vahvemmaksi dramaattisessa ottelussa.

Southgate kertoo miettineensä vetäytymistä valmentajan paikalta raskaan pettymyksen jälkeen. Mies ottaa kantaa myös ennen kisoja kohtaamaansa arvosteluun.

– Asemani joukkueen valmentajana herätti runsaasti arvostelua. Viimeinen asia, jota halusin, oli negatiivinen ilmapiiri joukkueen ympärillä.

– Perheeni sai vakuutettua minut siitä, että jatkaminen olisi oikea vaihtoehto. He kertoivat, että minun täytyy yrittää vielä kerran suuren pokaalin voittamista.

Lähde: The National

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022