Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Coppa Italia

4-0! – Napolille shokkitappio pikkuseuraa vastaan: “Haluan pyytää anteeksi faneilta”

Walter Mazzarri, päävalmentaja, Napoli.
AOP

Napoli kärsi todellisen yllätystappion Italian Cupissa tiistaina, kun piskuinen Frosinone haki Stadio Diego Armando Maradona vakuuttavan 0-4 vierasvoiton. Napolin valmentaja Walter Mazzarri pyysi ottelun jälkeen joukkueen kannattajilta anteeksi.

Hallitseva Italian mestari Napoli on vaarassa jäädä tällä kaudella ilman pokaalia. Peli ei ole kulkenut toivotulla tavalla Serie A:ssa ja tiistaina matka katkesi myös Coppa Italiassa.

Saapasmaan pääsarjan keskikastiin lukeutuva Frosinone voitti Napolin kotistadionilla pelatun cup-ottelun tyrmäävin 4-0 numeroin. Huomionarvoista on se, että kaikki pelin maalit syntyivät toisella puoliajalla.

Partonopein manageri Walter Mazzarri päättii lähettää kentälle hieman tavallisesta poikkeavan avauskokoonpanon ja muun muassa Khvicha Kvaratskhelia ja Victor Osimhen aloittivat penkiltä. Mazzarri kommentoi tekemiään pelaajavalintoja, ja pahoitteli lopputulosta faneilta.

– Ehkä normaalisti avauskokoonpanossa olevat pelaajat eivät ole tottuneet tulemaan penkiltä. Järjetöntä kyllä, mutta pärjäsimme paremmin niillä pelaajilla, jotka eivät pelaa niin usein. Meidän täytyy miettiä sitä, Mazzarri tuumi Football-Italian mukaan.

– Haluan pyytää anteeksi faneilta, he yrittivät loppuun asti auttaa meitä, eivätkä he ansainneet tällaista. En pidä tavasta, jolla lopetimme ottelun. Tulemme pohtimaan tätä yhdessä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Coppa Italia