Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Naisten MM-kisat 2023

Brasilia möyhensi Panaman – Supertähti mätti hattutempun

Brasilia aloitti MM-urankkansa voitolla.
Unsplash

Brasilia avasi MM-kisaurakkansa näytöstyyliin, kun Panama kaatui varsin yksipuolisen näytöksen jälkeen lukemin 4-0. Pia Sundhagen valmentaman joukkueen suurin sankari oli kolme maalia iskenyt Ary Borges.

F-lohkon ottelu Brasilian ja Panaman välillä lähti liikkeelle ennakko-odotusten mukaisesti. Ruotsalaisvalmentaja, Pia Sundhagen käskyttämä Brasilia oli hurjalla pelipäällä ja pakotti pelin painopisteen välittömästi kohti Panaman rangaistusaluetta.

Jatkuva hyökkäysvyöry tuotti tulosta jo 19. minuutin kohdalla, kun Ary Borges puski vastustamattomasti maansa johtoon. Esityön maaliin tarjosi Debinha, joka tarjoili Borgesille millintarkan keskityksen. Seuraava osuma näki päivänvalon hieman ennen 40. minuutin täyttymistä Borgesin ollessa jälleen asialla.

Panamalla oli Brasilian toisen maalin jälkeen vuori kiivettävään, mutta joukkue ei saanut minkäänlaista kiriä aikaiseksi toisella puoliajallakaan. Hurmoksessa pelannut Brasilia meni menojaan ja dominoi kenttätapahtumia mielensä mukaan.

Upeassa iskussa ollut Borges tarjoili Beatrizille tekopaikan, jota tämä ei jättänyt käyttämättä. Ottelun kirkkain tähti Borges viimeisteli kolmannen maalinsa 70. minuutilla.

Panama jäi ottelussa täysin telineisiin, eikä kyennyt luomaan vaarallisia tilanteita Riley Tannerin loppuhetkien paikkaa lukuunottamatta. Sundhagen joukkue sai näin ollen täydellisen startin MM-turnaukselleen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023