Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Naisten MM-kisat 2023

Sveitsi ja Norja hyytyivät tasuriin: Lajin suurmaan kisoista uhkaa muodostua pannukakku

Norja
Unsplash

Norjan MM-urakasta uhkaa muodostua todellinen pannukakku. Vuonojen maa on kahden ottelun jälkeen A-lohkon viimeisenä yhdellä pisteellään. Tiistaina vuoden 1995 maailmanmestari hyytyi 0-0 tasapeliin Sveitsiä vastaan.

A-lohkon ottelussa Sveitsin ja Norjan välillä oli kovat panokset etenkin avausottelunsa hävinneelle Norjalle. Hege Riisen valmentama joukkue ei kuitenkaan saanut pistetiliään avattua vielä toisessa pelissäänkään, jonka myötä asema alkaa olla todella tukala.

Tiistain kamppailu lähti liikkeelle varovaisissa merkeissä, mutta peli alkoi avautua pikkuhiljaa. Norjan Sophie Haug pääsi puskemaan vaarallisesti reilun parinkymmenen peliminuutin jälkeen, mutta Sveitsin maalivahti, Gaelle Thallman torjui upeasti. Irtopalloon ensimmäisenä ehtineen Guro Reitenin yritys karkasi reilusti keittiön puolelle.

Sveitsi hätyytteli Norjan maalia enimmäisen kerran puolen tunnin kohdalla. Ana Maria Crnogorcevic sai hyvän syötön boksiin, mutta hänen viuhuva laukauksensa suuntautui yli vastustajan maalista.

Norja tuli avausjakson jälkeen hurjalla asenteella toiselle puolikkaalle. Thallman jatkoi kuitenkin hyviä otteitaan Sveitsin maalilla esittäen muutaman maailmanluokan pelastuksen. Sveitsilläkin oli omat tilaisuutensa, mutta lopulta peli päättyi maalittomana.

Tasapeli maistuu Sveitsille, joka on neljällä pisteellä lohkon kärjessä. Norja on viimeisenä yhdellä pisteellään ja joukkueen maalisarake näyttää edelleen nollaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023