Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Naisten MM-kisat 2023

Saksa todelliseen murskavoittoon – Marokolla ei mitään palaa

Alexandra Popp
AOP

Australiassa ja Uudessa-Seelannissa pelattavien MM-kilpailuiden viidentenä pelipäivänä nurmella nähtiin turnauksen suurimpiin ennakkosuosikkeihin lukeutuva Saksa. Kaksinkertainen maailmanmestari ei jättänyt Marokolle mitään palaa.

Maanantain toisessa MM-kisaottelussa toisistaan mittaa ottivat Saksa ja Marokko. Ottelun ennakkosuosikista ei ollut minkäänlaista epäselvyyttä, eivätkä afrikkalaiset pystyneet missään vaiheessa horjuttamaan vastustajansa pelaamista.

Saksa otti tahtipuikon haltuunsa heti ensimmäisistä minuuteista lähtien Marokon vetäytyessä kohti omaa maaliaan. Wolfsburgia seurajoukkuetasolla edustava Alexandra Popp aloitti maalinteon 11. peliminuutilla onnistuttuaan Kahtrin Hendrichin esityöstä.

Popp onnistui toistamiseen ennen ensimmäisen jakson päättymistä, jonka myötä Marokon tehtävä alkoi näyttämään mahdottomalta.

Karla Bühl onnistui heti toisen puoliajan alkajaisiksi. Tämän jälkeen Hanane Ait El Haj sohi pallon omaan verkkoon ja peli oli jo 4-0 Saksan hyväksi. Marokolle merkittiin myös toinen oma maali, kun Zineb Redouani koki koki Ait El Hajin kohtalon.

Lea Schüller niittasi viimeisen naulan Marokon arkkuun pelin loppuhetkillä.

Saksa otti näin ollen murskaavan 6-0 voiton ilman, että se joutui edes venymään parhaimmilleen. Joukkueen todellinen testi on edessä vasta myöhemmin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023