Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Naisten MM-kisat 2023

Irlannin täydellinen alku suli – Kanada punnersi väkisin voittoon

Kanadan maajoukkue olympialaisissa.
AOP

Jalkapallon naisten MM-kisoissa nähtiin keskiviikkona kiinnostava kamppailu, kun Kanada ja Irlanti ottivat toisistaan mittaa. Vaahteranlehtipaidat joutuivat todella koville, mutta onnistuivat lopulta kääntämään pelin edukseen.

Kanada ja Irlanti iskivät yhteen Australian ja Uuden-Seelannin MM-turnauksen B-lohkon toisella ottelukierroksella. Kanada oli jäänyt avauspelissään maalittomaan tasapeliin Nigeriaa vastaan ja Irlannilla oli allaan tappio Australialle.

Vera Pauwin valmentama Irlanti sai peliin täydellisen startin, kun pallo oli vastustajan maalissa jo neljän minuutin jälkeen. Katie McCaben kierteinen kulmapotku yllätti täysin Kanadan maalia vartioineen Kailen Sheridanin ja peliväline päätyi suoraan verkon perukoille.

Hallitseva olympiavoittaja Kanada jähmettyi hieman takaiskumaalista ja joukkueella oli täysi työ päästä pelin päälle.

Pikkuhiljaa vaahteranlehtipaitojen prässipelaaminen alkoi kuitenkin tuottaa tulosta. Kanada tuli tasoihin ensimmäisen jakson lisäajalla Megan Connollyn oman maalin myötä.

Irlanti laittoi toisella jaksolla kampoihin minkä pystyi, mutta Kanadan vyöry osoittautui lopulta liian voimakkaaksi. Tähtipelaaja Adriana Leon niittasi ottelun voittomaalin, jonka myötä Kanada nousi lohkon kärkipaikalle neljällä pisteellä.

Irlanti jatkaa edelleen nollakerhossa kahden ottelun jälkeen ja maan jatkopaikka vaatisi ihmettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023