Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Naisten MM-kisat 2023

Ennakkosuosikin päävalmentaja lataa: “Emme ole nähneet vielä Espanjan parasta versiota”

Espanja
Unsplash

Espanja jatkoi jyräystään jalkapallon MM-kisoissa, kun Sambia kaatui murskaavin 5-0 lukemin. Vaikka peli on rullannut nätisti, vakuuttaa Espanjan valmentaja, Jorge Vilda, että joukkueen parhaat esitykset ovat vielä edessä.

Espanja ei jättänyt Sambialle minkäänlaisia mahdollisuuksia C-lohkon toisen kierroksen ottelussa. Avauspelissään Costa Rican kolmella maalilla voittanut Espanja latoi keskiviikkona taululle rumat 5-0 lukemat, jonka myötä joukkue varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

Punapaidat kohtaavat alkulohkojen päätöskierroksella Japanin, joka on niin ikään voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan. Vaikka Espanja on tehnyt kahden ensimmäisen pelin aikana kahdeksan maalia päästämättä ainuttakaan omiinsa, vakuuttaa päävalmentaja, Jorge Vilda, että joukkueella riittää vielä parannettavaa.

– On täysin selvää, että emme ole vielä nähneet Espanjan parasta versiota, Vilda lataa.

– Meillä on neljä päivää aikaa kehittää peliämme, palautua henkisesti ja fyysisesti sekä valmistautua Japania vastaan.

Luvassa onkin todella jännittävä näytös, jonka panoksensa on lohkovoitto. Japani on niin ikään ollut todella vakuuttavassa iskussa, joten ottelusta on lupa odottaa todella tasaväkistä ja viihdyttävää kamppailua. Todennäköisesti kumpikaan ei lähde peruuttelemaan turhia, vaan luottaa omaan hyökkäysvoittoiseen pelisuunnitelmaansa.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023