Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Naisten MM-kisat 2023

Englanti voitolla lohkokärkeen – Jobinpostia loukkaantumisten muodossa

Jalkapallon naisten MM-kisat
Unsplash

Englanti jatkoi voittokulkuaan naisten MM-kisoissa, kun perjantain ensimmäisessä ottelussa kaatui Tanska. Sarina Wiegmanin suojatit nousivat voiton myötä lohkon kärkipaikalle kuuteen pisteeseen.

D-lohkon kenties odotetuin kamppailu pelattiin perjantaina, kun Englanti sai vastaansa Tanskan. Hallitseva Euroopan mestari Englanti oli ottanut avauskierroksella nihkeän 1-0 voiton Haitista ja Tanska oli kaatanut Kiinan samoin lukemin. Panoksena oli näin ollen lohkon kärkipaikka ennen päätöskierrosta.

Englanti sai peliin toivomansa alun, kun Lauren James vei maansa johtoon vain kuuden peliminuutin jälkeen. Tanskan maalivahti, Lene Christensen ei pystynyt pysäyttämään Jamesin boksin ulkopuolelta lähtenyttä laukausta, joten Lioness siirtyi nopeasti johtoon. 21-vuotiaasta Jamesista tuli osumansa myötä Englannin MM-kisahistorian toiseksi nuorin maalintekijä.

Englanti hallitsi avausjaksolla pelitapahtumia, mutta Tanska osoitti vaarallisuuttaan muutamaan otteeseen.

Sarina Wiegmanin joukkue sai jobinpostia hieman ennen taukovihellystä Keira Walshin loukkaantumisen myötä. Nainen satutti polveaan ikävän näköisesti, mutta vamman vakavuudesta ei ole toistaiseksi tietoa.

Tanska sai paremmin juonesta kiinni toisella jaksolla pystyen luomaan hyviä aihoita. Englanti määräsi kuitenkin edelleen pelin temmon ja kykeni pitämään ohjakset käsissään. Jamesin maali jäi lopulta ottelun ainoaksi, joten Englannille arvokas 1-0 voitto ja toinen jalka pudotuspeleihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023