Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Naisten MM-kisat 2023

USA:n pelaajien kannanotolle valtava kritiikkivyöry: “Myrkyttänyt koko joukkueen omaa maataan vastaan”

Megan Rapinoe
AOP

USA:n naisten maajoukkueen ympärillä kuohuu. Suurin osa Yhdysvaltojen pelaajista ei laulanut ennen alkulohko-otteluiden alkamista maan kansallislaulua. Toimittaja Megan Kelly kritisoi pelaajien toimintaa kovin sanoin ja uskoo Megan Rapinoen olevan päätöksen takana.

MM-kisojen kestomenestyjä USA selvitti vaivoin tiensä pudotuspeleihin. Jenkkien pelaaminen ei vakuuttanut yhdessäkään alkulokon ottelussa. Kolmannessa pelissään joukkue oli lähellä kärsiä tappion Portugalille, joka olisi tarkoittanut jatkopelien ulkopuolelle jäämistä, mutta onnetar oli valkopaitojen puolella.

USA on saanut osakseen rajua kritiikkiä pelaamisestaan, mutta kaikki arvostelu ei ole kohdistunut vain esitykseen MM-nurmella. Amerikkalaistoimittaja, Megyn Kelly antaa pelaajien kuulla kunniansa, sillä suurin osa heistä ole laulanut kansallislaulua ennen otteluiden alkamista.

Megan Rapinoe on kaiken tämän takana. Hän ei ollut avauskokoonpanossa Portugalia vastaan, joten häntä ei nähty kentällä kansallislaulujen aikaan. Hän on kuitenkin vastuussa tästä. Hän on myrkyttänyt koko joukkueen omaa maataan vastaan.

– Minä en kannata heitä tai ole heidän puolellaan. Toivon, että he häviävät, sillä tällainen on häpeällistä. Näiden pelaajien tulisi hävetä itseään.

Lähde: Goal.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023