Carabao Cup

Manchester United selkeään voittoon kotikentällään – Palace hyytyi täysin Old Traffordilla

Manchester United
Unsplash

Manchester United ja Crystal Palace iskivät yhteen Carabao Cupissa. Old Traffordilla pelattu ottelu sujui lähes täydellisesti isäntäjoukkueen käsikirjoituksen mukaan.

Edellisessä valioliigaottelussaan Burnleyn kaatanut Manchester United sai Carabao Cupin kolmannella kierroksella vastaansa Crystal Palacen.

Näiden kahden joukkueen välillä nähtiin viime kaudella suhteellisen lämminhenkisiä kamppailuja, joten tälläkin kertaa pelistä oli lupa odottaa viihdyttävää taistoa.

Ottelu lähti Palacen kannalta liikkeelle murheellisissa merkeissä, sillä maalivahti Dean Henderson loukkasi itseään harmittoman näköisessä tilanteessa. United-taustainen torjuja oli pakotettu tulemaan vaihtoon ja hänen tilalleen asteli Sam Johnstone.

Eagles-vahdin iltapuhde sai pahimman mahdollisen startin, kun Alejandro Garnacho vei ManU:n 1-0 johtoon. Casemiro lisäsi vieraitten tuskaa hetkeä myöhemmin puskemalla kulmapotkusta Red Devilsin toisen osuman.

Pelin taso laski huomattavasti toisella puoliajalla. Palace ei kyennyt luomaan lähes ollenkaan hyökkäyksiä isäntien päätyyn ManU:n varmistellessa johtoaan. Anthony Martial unohtui 55. minuutilla vapaaksi Palacen puolustukselta ja viimeisteli kauniisti ottelun kolmannen maalin.

Palace sai loppuhetkillä hyvän tilaisuuden, mutta Andre Onana torjui Jean-Philippe Matetan laukauksen. Eberechi Eze oli ensimmäisenä irtopallossa, mutta hänen vetonsa painui ohi maalin.

Ottelu päättyi näihin lukemiin, joten ManU jatkaa seuraavalle kierrokselle ansaitun 3-0 voiton myötä.