Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Carabao Cup

United-hankinnalta mahtava sisääntulo: “Tämä oli täydellinen ilta”

Old Trafford
Unsplash

Kuten aiemmin uutisoimme, Manchester United kaatoi Crystal Palacen 3-0 Carabao Cupin kolmannella kierroksella. Yksi kentän näkyvimmistä pelaajista oli Sofyan Amrabat, joka debytoi uuden joukkueensa paidassa.

Manchester United ja Crystal Palace kohtasivat tiistaina Old Traffordilla. Moni hieraisi silmiään katsoessaan isäntäjoukkue Unitedin kokoonpanoa. Loukkaantumissumasta kärsivä joukkue lähti peliin mielenkiintoisella ryhmitelmällä, jossa Sofyan Amrabat oli merkattu vasemmaksi laitapuolustajaksi.

Laajalla säteellä operoinut marokkolainen osallistui aktiivisesti pelinrakenteluun ja kuului joukkueensa parhaimmistoon. Amrabat kertoi ottelun jälkeen olevansa valmis ottamaan vastaan minkä tahansa roolin.

– Kerroin managerille (Erik ten Hag), että voin pelata millä tahansa pelipaikalla. Vaikka maalivahtina! Pelaan siellä, missä minua eniten tarvitaan ja tänään olin vasen laitapuolustaja. Minulla oli melko vapaa rooli ja pelasin paljon myös keskikentällä, joka oli mukavaa.

– Minusta tämä oli täydellinen ilta. Pelasimme erittäin hyvin ja mikä tärkeintä, voitimme 3-0. Pelasin tunnin ja mielestäni kaikki meni suunnitelmien mukaan.

Amrabatin yhteispeli muun joukkueen kanssa toimi ihailtavalla tavalla, joka varmasti lämmitti myös ten Hagin mieltä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Carabao Cup