Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Carabao Cup

Newcastle ja City kohtaavat Carabao Cupissa – Vierasjoukkueella logistisia ongelmia: “Saavumme paljon myöhemmin kotiin”

Pep Guardiola
AOP

Englannin liigacupissa pelataan tänään todella mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Newcastle ja Manchester City iskevät yhteen St. James’ Parkilla. Cityn manageri, Pep Guardiola harmitteli sitä tosiasiaa, että joukkue joutuu palaamaan ottelupaikkakunnalta bussilla kotiin.

Carabao Cupin kolmannella kierroksella nähdään todellinen herkkupala, kun Newcastle United ja Manchester City mittelevät paremmuudestaan. Nämä kaksi brittikenttien jättiläistä kohtasivat edellisen kerran valioliigakauden ensimmäisellä kierroksella, jolloin taivaansiniset ottivat niukan 1-0 voiton.

Newcastle hävisi tämän jälkeen myös kaksi seuraavaa otteluaan, kun Liverpool ja Brighton osoittautuivat vahvemmiksi. Magpiesilla on tällä hetkellä allaan kaksi peräkkäistä voittoa Brentfordista ja Sheffield Unitedista.

Varsinkin jälkimmäisen pelin 8-0 lopputulos antoi hyvää osviittaa Eddie Howen miehistön iskukyvystä.

City lähtee keskiviikon kamppailuun suosikkina Newcastlen hyvästä vireestä huolimatta. Pep Guardiolan ryhmä porskuttaa Valioliigan kärjessä puhtaalla pelillä ja myös ensimmäisestä UCL-ottelusta tuloksena oli voitto.

Citizens on jatkanut siihen, mihin viime kaudella jäi, jonka myötä jälki on ollut totutun tehokasta. Molemmat joukkueet pelaavat seuraavan kerran jo ylihuomenna, jonka myötä palautumisaikaa ei ole tuhlattavaksi asti.

Guardiola harmittelikin sitä, ettei City saanut järjestettyä lentoa kotikaupunkiinsa Newcastle-pelin jälkeen.

– Bussin käyttäminen ei ole ongelma, mutta saavumme paljon myöhemmin kotiin. Meillä oli ongelmia lentojen kanssa, joten olemme kotona paljon aiottua myöhemmin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Carabao Cup