Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-karsinnat

Huuhkajat-tähti tiedostaa Slovenia-ottelun panoksen: “Kuuden pisteen ottelu”

Leo Väisänen odottaa kovaa ottelua Sloveniaa vastaan
AOP

Huuhkajilla on edessä elintärkeä vierasmatsi Sloveniaa vastaan EM-karsinnoissa. Huuhkajiin parin kuukauden tauon jälkeen paluun tehnyt Leo Väisänen odottaa ottelua innolla.

– Slovenia on hyvä joukkue ja heillä on hyviä pelaajia. Heillä on isokokoinen joukkue, eli lauantaina tulee olemaan fyysinen ottelu. Meidän pitää olla vahvoja ja hereillä. Tämä on iso ottelu, ja tulee varmasti olemaan hyvää futista, Väisänen tuumi Palloliiton sivuilla ennen lauantain ottelua.

Loukkaantumisista kärsinyt Väisänen on ollut maajoukkueesta sivussa reilut kaksi kuukautta, mutta on nyt palautunut täyteet pelikuntoon. Syyskuun maaotteluihin Väisänen ei vielä kerennyt, mutta on innoissaan päästessään joukkueen vahvuuteen lokakuun otteluissa.

– Viime reissu tuli vähän aikaisin, sillä olin juuri päässyt takaisin harjoituksiin ja pelannut joitain minuutteja. Mutta nyt olen jo täydessä kunnossa.

– Olen pelannut tässä reilun kuukauden, ja viimeisissä otteluissa on löytynyt sellainen terävyys takaisin. Tuntuu ihan omalta itseltäni ja on hyvä fiilis.

Voitto lauantain ottelusta olisi Huuhkajille todella arvokas. Voitolla lohkoa johtavasta Sloveniasta Huuhkajat tarraisi tiukasti kiinni EM-kisapaikkaan. Kyseessä on Väisäsenkin sanojen mukaan kuuluisa “kuuden pisteen ottelu”.

– Kaikki pelit ovat tietenkin merkittäviä, mutta tämä on varmasti sellainen niin sanottu kuuden pisteen ottelu. Kumpikin joukkue on hyvissä asemissa ja se näkyy varmasti ottelussa. Uskon, että molemmat joukkueet tulevat kovalla draivilla. Katsotaan, kumpi tulee kovempaa, mies ennakoi.

Huuhkajat ja Slovenia ottavat yhteen lauantaina kello 19 alkaen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-karsinnat