Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-karsinnat

Tämän unelmamaalin hylkäys EM-karsinnoissa kuohuttaa: “Tuomari muutti mielensä kesken pelin”

Scott McTominay luuli vieneensä Skotlannin EM-kisoihin
AOP

Skotlanti ja Espanja ottivat yhteen EM-karsinnoissa eilisiltana. Skotlanti taipui lopulta 2-0, vaikka menikin ottelussa kertaalleen jo johtoon.

Skotlannin Scott McTominay laukoi upeasti vapaapotkusta pallon Espanjan verkkoon tunnin pelin kohdalla ja skotlantilaisfanien riemu repesi Sevillassa. Skotlanti tarrasi maalilla vahvasti kiinni historialliseen EM-kisapaikkaan.

Skotlannin riemu kääntyi nopeasti kuitenkin huoleksi, kun stadionin valotauluille lävähti tieto maalin VAR-tarkastuksesta. Ottelun erotuomari Serdar Gozubuyuk suuntasi tarkastelemaan tv-ruudulta osumaa vielä uudestaan ja hylkäsi sen lopulta.

Skotlannin valmentajan Steve Clarkin mukaan hylätty maali käänsi koko pelin.

– Aluksi Jack Hendry oli sentin paitsiossa. Kun hän astui maalivahtia kohti, tilannetta pyydettiin tarkastelemaan uudelleen. Siinä tulkittiin, että hän häiritsi maalivahtia. En usko, että maalivahti olisi torjunut vapaapotkua millään, Clark tuumi BBC Sportin mukaan.

– McTominayn maali oli niin lähellä superosumaa, Clark harmitteli.

Maalin hylkäysperuste jäi lopulta hieman epäselväksi. Erotuomarin käsimerkkien mukaan Hendy olisi syyllistynyt rikkeeseen Espanjan maalivahtia kohtaan, mutta UEFAn sivuilla maalin hylkäysperusteeksi kerrotaan paitsio.

– Ensin tuomari päätti, että tilanteessa oli virhe. Pelin aikana hän muutti mielensä, että kyseessä oli paitsio. En tiedä, miten selvä tilanne oli, mutta se kirvelee, Skotlannin John McGinn kommentoi.

Pian Skotlannin hylätyn maalin jälkeen Espanja iski kahdesti toisessa päässä ja vei ottelun nimiinsä.

Skotlanti olisi tarvinnut ottelusta ainostaan yhden pisteen varmistaakseen historiallisen kisapaikan ensi kesän Saksan EM-kisoihin. Joukkueen tuuri ei kuitenkaan kantanut aivan loppuun saakka.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-karsinnat