Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-karsinnat

Huuhkajat-tähti Teemu Pukki pääsee lauantain elintärkeään EM-karsintaotteluun hurjassa maalivireessä

Teemu Pukki on ollut hurjassa maalivireessä MLS:ssä
AOP

Huuhkajat valmistautuvat parhaillaan Ljubljanassa elintärkeään Slovenia-otteluun. Kyseessä on EM-karsintojen neljänneksi viimeinen ottelu ja panos on äärimmäisen kova.

Slovenia johtaa Suomen lohkoa tasapisteissä Tanskan kanssa. Kisapaikka Huuhkajilla on vielä omissa käsissä, mutta se vaatii viimeisistä neljästä ottelusta hyviä tuloksia.

Haaste Suomella tulee lauantaina olemaan todella kova, sillä Slovenia ei ole hävinnyt EM-karsinnoissa vielä kertaakaan kotikentällään.

Huuhkajien maalitykki Teemu Pukki on päässyt loistavaan vireeseen Pohjois-Amerikan MLS:ssä viime viikkoina. Minnesota Unitedia nykyisin edustava Pukki on löytänyt Huuhkajien kannalta maalivireen loistavaan aikaan, sillä osumia lauantaina vaaditaan.

Alku Pukilla ei uudessa seurassa ollut helpoin mahdollinen, mutta mies on nyt asettunut hyvin aloilleen ja pääsi Huuhkajien matkaan hyvässä vireessä ja levänneenä.

– Nyt viime aikoina on mennyt henkilökohtaisesti ihan hyvin ja on tullut maaleja, mutta sitten taas joukkueena emme ole saaneet hirveän hyviä tuloksia. Nyt on sitten viimeinen peli siellä edessä, jossa ratkeaa pääsemmekö pudotuspeleihin vai emme. Kokonaisuudessaan olen kuitenkin tykännyt olla, Pukki kertoi alustaan Minnesotassa Päivänlehden Salttu Forsströmin haastattelussa.

– Olen ihan hyvin asettunut sinne. Alku ei ollut mikään helppo. En ollut ehkä ihan parhaassa kunnossa, kun menin sinne suoraan lomalta ja siitä heti kentälle. Se otti oman aikansa ennen kuin pääsi takaisin kuntoon ja sinuiksi seuran sekä pelaajien kanssa, Pukki avasi.

Huuhkajat iskee yhteen Slovenian kanssa lauantaina kello 19.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-karsinnat