Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Carabao Cup

Arsenalin supertähti palaa entiselle kotiareenalleen: “Hänet pitäisi toivottaa lämpimästi tervetulleeksi”

David Moyes
AOP

David Moyes odottaa, että Declan Rice otetaan “avosylin vastaan”, kun pelaaja kohtaa West Hamiin ensimmäistä kertaa Arsenalin paidassa keskiviikkona.

West Hamin entinen keskikenttäpelaaja Declan Rice kohtaa vanhan seuransa ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hän siirtyi kesällä 105 miljoonalla punnalla Arsenaliin. West Ham ja Arsenal ottavat mittaa toisistaan Carabao Cupin ottelussa.

24-vuotias Rice pelasi West Hamissa 245 ottelua ja johti joukkueen kapteenin ominaisuudessa Konferenssiliigan voittoon, joka oli seuran ensimmäinen pysti todella pitkään aikaan.

Hammersin fanit eivät ole varsinaisesti tunnettuja siitä, että he toivottaisivat entiset pelaajat lämpimästi tervetulleiksi stadionilleen heidän siirryttyään muualle. Joukkueen manageri, David Moyes kuitenkin uskoo, että Rice saa ansaitsemansa tunnustuksen juostessaan Lontoon olympiastadionin nurmelle.

– Täytyy muistaa, että kyseessä on pelaaja, joka nosti tämän seuran ensimmäisen Euroopan kentillä voitetun pokaalin yli 50 vuoteen, Moyes totesi The Heraldin mukaan.

– Hänet pitäisi toivottaa lämpimästi tervetulleeksi takaisin. Me kaikki odotamme innolla hänen jälleennäkemistään. Hän oli loistava joukkueen jäsen ja suuri johtaja. Hän käyttäytyi moitteettomasti West Hamin kapteenina ja pelaajana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Carabao Cup