Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Carabao Cup

Erik ten Hag totisena tappion jälkeen: “Olen pahoillani fanien puolesta”

Erik ten Hag
AOP

Manchester United koki tylyn kylvetyksen Carabao Cupissa keskiviikkona. Kilpailun nimiinsä viime vuonna vienyt ManU kärsi Newcastlelle selkeän 3-0 tappion, eikä näin ollen onnistunut puolustamaan pystiään. Erik ten Hag oli pahoillaan joukkueen fanien puolesta.

Manchester United pullahti ulos liigacupista hävittyään Newcastlelle puhtain 3-0 lukemin. Peli sai ManU:n kannalta murheellisen alun, kun Miguel Almiron vei Harakat johtoon vajaan puolen tunnin pelin jälkeen.

Lewis Hall lisäsi vieraiden johtoa ja Joe Willock vastasi tunnin kohdalla ottelun loppulukemista. Unitedin päävalmentaja, Erik ten Hag myönsi ottelun jälkeen, ettei nähdyn kaltainen suoritus yksinkertaisesti riitä.

– Tiedämme, ettei tämä riitä. Meidän on otettava vastuu tästä, minä itse mukaanlukien, Ten Hag tuumi 90minin mukaan.

– Emme esiintyneet eduksemme, joten olen pahoillani fanien puolesta. Tämä on alle standardiemme, ja meidän on korjattava ongelmamme.

– Meidän on toivuttava nopeasti, sillä meillä on seuraava peli lauantaina (Fulhamia vastaan). Meidän on nostettava standardejamme. Tällainen ei riitä. Pelaajat tulevat nousemaan tästä, mutta meidän on tehtävä se yhdessä.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Carabao Cup