Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Etelä-Amerikan MM-karsinnat

Liverpool-tähti liekehti Kolumbian voitossa! – Vinicius Jr loukkaantui

Luis Diaz
AOP

Brasilian viime aikojen huono vire sai jälleen jatkoa varhain perjantaina. Fernando Dinizin valmentama joukkue kärsi toisen peräkkäisen tappionsa, kun Kolumbia osoittautui vahvemmaksi kotonaan 2-1 lukemien myötä. Ottelun suurin sankari oli isäntien molemmista maaleista vastannut Luis Diaz.

Edellisessä ottelussaan Uruguaylle taipunut Brasilia joutui jälleen pettymään, kun Kolumbia nappasi täyden pistepotin Barranquillassa pelatussa ottelussa.

Brassit saivat peliin täydellisen startin, kun Arsenal-hyökkääjä Gabriel Martinelli onnistui vain neljän minuutin jälkeen Vinicius Juniorin esityöstä. Tämä jäi vieraille lopulta laihaksi lohduksi, sillä Kolumbia nousi voittoon toisella puoliajalla.

Pelin sankariksi nousi Luis Diaz, joka vastasi joukkueensa molemmasta maalista. Ilta oli Liverpool-tähdelle tunteellinen, sillä hänen isänsä, Luis Manuel Diaz oli vasta hiljattain vapautettu kidnappaajien kynsistä. Vanhempi Diaz oli paikan päällä seuraamassa poikansa edesottamuksia ja pääsi nauttimaan Kolumbian voitosta täysin rinnoin.

Brasilia valahti toisen peräkkäisen tappionsa myötä karsintojen viidennelle sijalle, joka lähentelee jalkapallohullussa maassa katastrofia. Tilannetta pahentaa entisestään, Vinicius Jr:n loukkaantuminen. Real Madrid-hyökkääjä satutti itseään vajaan puolen tunnin kohdalla ja oli pakotettu tulemaan vaihtoon. Miehen vamman vakavuudesta ei ole toistaiseksi tietoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Etelä-Amerikan MM-karsinnat