Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Etelä-Amerikan MM-karsinnat

Messi jäi Uruguayn puristuksiin – Argentiinalle karsintojen avaustappio kuumaverisen ottelun jälkeen: “Heillä riittää vielä opittavaa”

Lionel Messi
AOP

Lionel Messin johtama Argentiina kärsi ensimmäisen tappionsa meneillään olevissa Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa, kun Uruguay haki pisteet 2-0 voittonsa turvin. Lämminverinen kohtaaminen on herättänyt paljon jälkipyykkiä. Messin mielestä Uruguayn pelaajat eivät kunnioittaneet vastustajaansa.

Argentiina, joka ei ollut hävinnyt otteluakaan sitten Qatarin MM-kisojen alkulohkovaiheen, taipui kotonaan Uruguaylle lukemin 2-0. La Bomboneralla kärsitty tappio oli ensimmäinen Argentiinalle sitten vuoden 1977 kyseisellä stadionilla.

Lionel Scalonin suojatit olivat ottelussa odotusten mukaisesti hallitsevampi osapuoli, mutta hienon voiton edellisellä kierroksella Brasiliasta ottanut Uruguay pystyi käyttämään tekopaikkansa hyödykseen.

FC Barcelonan Ronald Araujo vei vieraat johtoon ennen ensimmäisen puoliajan päättymistä. Argentiinan kiri jäi vajaaksi ja Darwin Nunez niittasi toisella jaksolla ottelun loppulukemat.

Kentällä nähtiin ajoittain rumia otteita ja useampi argentiinalaispelaaja joutui uruguaylaisten hiillostuksen kohteeksi. Tällä kertaa maaleitta jäänyt Lionel Messi ei ollut tyytyväinen vastustajan käytökseen.

– Nämä karsintaottelut Uruguayta vastaan ovat aina tällaisia. On parempi, etten sano mitä ajattelen. Nuorempien ihmisten täytyy kunnioittaa vanhempiaan. Näissä peleissä riittää aina tunnetta, mutta kunnioituksen pitää säilyä. Heillä riittää vielä opittavaa, Messi tuumi Daily Mailin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Etelä-Amerikan MM-karsinnat