Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Etelä-Amerikan MM-karsinnat

Brasilialle kolmas peräkkäinen tappio! – Argentiina vei kuumaverisen kamppailun Maracanãlla

Nicolas Otamendi
AOP

Brasilian vaikeudet MM-karsinnoissa saivat jatkoa, kun Argentiina haki pisteet Maracanãlta Nicolas Otamendin puskumaalilla. Brasilia valahti tappion myötä karsintojen kuudennelle sijalle. Argentiina jatkaa kärkipaikalla.

Brasilian ja Argentiinan välisen ottelun alkamista saatiin odotella pitkään katsomossa puhjenneiden väkivaltaisuuksien takia. Tilanne rauhoittui vasta sen jälkeen, kun Lionel Messi oli johdattanut joukkueensa pukusuojiin.

Peli käynnistyi lopulta noin puolta tuntia aiottua myöhemmin Argentiinan hallinnalla. Kotiareenallaan pelannut Brasilia pääsi peliin mukaan vasta avausjakson viimeisen varttitunnin aikana, mutta parhain juonikkuus joukkueen hyökkäyspelaamisesta oli tipotiessään.

Fyysinen ja korkea tempoinen ensimmäinen puoliaika päättyi maalittomana.

Brasilia aloitti jälkimmäisen nelivitosen paremmin ja onnistui kääntämään pelin virtauksen kohti Argentiinan päätyä. Vinicius Jr:n ja Neymarin puuttuminen näkyi kuitenkin merkittävällä tavalla ja viimeiset ratkaisut jättivät toivomisen varaa.

Argentiina pääsi iskemään reilun tunnin kohdalla, kun kokenut sotaratsu Nicolas Otamendi nousi korkeimmalle kulmapotkusta. Benfica-topparin voimakas pusku jätti Brasilian maalia vartioineen Alisson Beckerin vaille mahdollisuuksia.

Isäntien takaa-ajo vaikeutui entisestään viimeisellä kymmenminuuttisella, kun Joelinton otti suoran punaisen kortin läpsäistyään Rodrigo De Paulia kasvoille.

Otamendin maali riitti lopulta Argentiinalle voittoon. Brasilian kohtalona oli kärsiä kolmas peräkkäinen tappio.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Etelä-Amerikan MM-karsinnat