Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Etelä-Amerikan MM-karsinnat

Brasilia ja Argentiina kohtaavat – Teinitähti odottaa Messin tapaamista: “Haluan vain nauttia hetkestä”

Endrick
AOP

Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa pelataan varhain keskiviikkona yksi maanosan suurimmista otteluista, kun Brasilia ja Argentiina iskevät yhteen Maracanalla. Brasilian teinitähti, Endrick odottaa innolla Lionel Messin kohtaamista.

Brasilia ja Argentiina mittelevät paremmuudestaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Mantereen kaksi suurinta verivihollista lähtevät kumpikin tulevaan ottelun tappion kärsineinä. Argentiina taipui Uruguaylle kuumaverisen taistelun jälkeen lukemin 2-0, kun taas Brasilia hävisi Kolumbialle Luis Diazin kahden maalin myötä.

Fernando Dinizin luotsaama Brasilia koki tappion myös edellisellä kierroksella Uruguaylle, joten joukkueella on keskiviikkona todellinen kasvojen pesun paikka. Tehtävä on kuitenkin kaikkea muuta kuin helppo, kun vastaan asettuu hallitseva maailmanmestari ja Copa American voittaja.

Debyyttinsä Brasilian A-maajoukkueessa Kolumbiaa vastaan tehnyt Endrick janoaa Argentiinaa vastaan lisää vastuuta. Real Madridiin ensi vuonna siirtyvä Palmeirasin 17-vuotias superlupaus kertoo odottavansa innokkaana Lionel Messin kohtaamista.

– Messi on ilmiömäinen pelaaja, joka valittiin jälleen maailman parhaaksi tänä vuonna, Endrick kertoo Football Espanan mukaan.

– Haluan vain nauttia hetkestä ollessani samalla stadionilla kuin hän ja pelatessani häntä vastaan, sillä olen nähnyt hänet vain videopeleissä. On mahtava kokemus päästä näkemään Messi läheltä, Endrick päättää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Etelä-Amerikan MM-karsinnat