Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Etelä-Amerikan MM-karsinnat

Brasilian supertähti edelleen lasaretin puolella: “Yleensä tällaiset loukkaantumiset vaativat 10-11 kuukauden toipumisajan”

Neymar Jr
AOP

Al-Hilalin manageri Jorge Jesus kertoo toivovansa, että brasilialaishyökkääjä Neymar voi palata tositoimiin syyskuusta alkaen.

Neymar, 32, ei ole pelannut viime vuoden lokakuun jälkeen kärsittyään vakavan polvivamman Brasilian MM-karsintaottelussa Uruguayta vastaan. Tähtihyökkääjän vasemman polven eturistiside repeytyi, jonka myötä oli nopeasti selvää, että edessä on leikkaus ja pitkä toipumisjakso.

– Yleensä tällaiset loukkaantumiset vaativat 10-11 kuukauden toipumisajan. Neymar ei ole mukana vahvuudessamme ensi kauden alusta lähtien. Uskomme, että hän voi palata mukaan syys – tai lokakuussa, Al-Hilalin päävalmentaja Jorge Jesus kommentoi ESPN:n mukaan.

Saavuttuaan Al-Hilaliin elokuussa kaksivuotisella sopimuksella Neymar ehti esiintyä Saudi-Arabian liigan jättiläiseuran paidassa vain viisi kertaa ennen kauden päättänyttä loukkaantumistaan.

Neymar, joka on Brasilian kaikkien aikojen paras maalintekijä 79 maalillaan, jouttuu jättämään väliin tämän pois kesän Copa Américan, mutta voi olla mukana maansa Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa myöhemmin tänä vuonna.

Jesus vahvisti puolestaan neuvottelevansa jatkosopimuksen tekemisestä nykyisen työnantajansa kanssa.

– Ensin sovimme sopimuksesta seuran hallinnon kanssa ja sitten keskitymme siihen (joukkueen suunnittelu). Mutta voin vahvistaa, että käymme keskustelua ensi kauden pelaajistosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Etelä-Amerikan MM-karsinnat