Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-karsinnat

Supertähti loukkaantui Espanjan voitossa: Kausi ohi? – Barca raivoissaan de la Fuentelle!

FC Barcelonan nuori suurlupaus Gavi
AOP

Espanja päätti EM-karsintansa voitokkaasti, kun Georgia kaatui puhtaasti 3-0 lukemin. Voiton ylle ilmaantui kuitenkin harmaita pilviä Gavin loukkaantumisen myötä. Miehen työnantaja, FC Barcelona on pelaajansa tilanteensa luonnollisesti huolissaan.

FC Barcelona sai sunnuntaina järkyttäviä uutisia, kun joukkueen tärkeä keskikenttäpelaaja Gavi loukkaantui vakavasti Espanjan ja Georgian välisessä EM-karsintaottelussa.

Alustavien testien jälkeen kyseessä kerrotaan olevan pohje- ja sääriluuvamma, jonka myötä hänen koko loppukautensa saattaa olla vaarassa.

Sekä seuran että maajoukkueen vakionimi Gavi oli kerännyt paljon peliminuutteja tällä kaudella, mutta nyt hänen uskotaan joutuvan olemaan sivussa pitkään.

Lähteet kertovat, että Barcelona on raivoissaan Espanjan jalkapalloliitolle ja maan päävalmentaja, Luis de la Fuentelle, sillä Espanja oli jo varmistanut kisapaikkansa ennen lohkovaiheen päätösottelua.

Gavi nimettiin tästä huolimatta avauskokoonpanoon, joka on herättänyt paljon keskustelua Kataloniassa, sillä de la Fuentella olisi ollut runsaasti muitakin vaihtoehtoja hänen pelipaikalleen.

– Näyttää siltä, että Gavin loukkaantuminen on vakava, de la Fuente kommentoi Barca Universalin mukaan.

– Tämä oli katkerin voitto, jonka olen urani varrella saavuttanut. Odotamme tarkempien testien tulosta, mutta nämä ovat erittäin ikäviä uutisia hänen itsensä, hänen seurajoukkueensa ja meidän kannaltamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-karsinnat