Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Carabao Cup

Chelsealle jälleen kylmä suihku: “Meitä rankaistiin kovalla kädellä”

Mauricio Pochettino, manageri, Chelsea.
AOP

Chelsea kärsi jälleen yhden nöyryytyksen tällä kaudella, kun piskuinen Middlesbrough voitti sinipaidat EFL Cupin välierässä. Championshipissä pelaava seura päihitti Bluesin 1-0 lukemin, joka sai Mauricio Pochettinon mietteliääksi. Joukkueiden välinen toinen osaottelu pelataan kahden viikon kuluttua.

Chelsea koti todellisen yllätystappion Carabao Cupin ottelussa tiistaina, kun Middlesbrough osoittautui kotikentällään vahvemmaksi. Mauricio Pochettinon valmentama Chelsea oli odotetusti pelin hallitsevampi osapuoli, muttei pystynyt hyödyntämään omia tilaisuuksiaan.

Ensimmäisen puoliajan lopulla syntynyt Hayden Hackneyn osuma riitti lopulta kotijoukkueelle voittoon. Blues dominoi kenttätapahtumia entistä vahvemmin toisella puolikkaalla, mutta tuttu ongelma varjosti joukkueen esitystä.

– Teimme ensimmäisellä puoliajalla virheitä, joista meitä rankaistiin kovalla kädellä. Pystyimme luomaan laadukkaita tilaisuuksia, muttemme onnistuneet hyödyntämään niitä. Se on päivänselvää, Pochettino tuumi Chelsean verkkosivuilla.

– Dominoimme toista puoliaikaa, mutta emme onnistuneet rakentamaan riittävästi maalintekopaikkoja. Middlesbrough ansaitsee tietysti kaiken kunnioituksen. Tämä oli ensimmäinen osaottelu, ensimmäinen 90 minuuttinen ja olemme 1-0 tappiolla.

– Kohtaamme uudelleen kahden viikon kuluttua. Meidän täytyy olla positiivisia ja säilyttää uskomme, jotta voimme yltää finaaliin. Se on ainoa tavoitteemme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Carabao Cup