Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Carabao Cup

Liverpool murskavoittoon – Klopp kritisoi Anfieldin tunnelmaa: “Tarvitsemme yleisön tukea lauantaina”

Jurgen Klopp, päävalmentaja, Liverpool.
AOP

Liverpool kohtasi keskiviikkona Carabao Cupin ottelussa West Hamin. Peli päättyi Poolin selkeään 5-1 voittoon, mutta joukkueen manageri Jürgen Klopp ei ollut täysin tyytyväinen Anfieldin tunnelmaan.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ei ollut vaikuttunut Anfieldin ilmapiiristä keskiviikon Carabao Cup -voitossa West Hamia vastaan. Saksalaismanagerin mukaan Pool-fanien pitäisi antaa lippunsa pois, jos he eivät ole valmiita asettumaan joukkueen taakse lauantaina Arsenalia vastaan.

Liverpool voitti keskiviikkona Hammersin 5-1 Dominik Szoboszlain, Curtis Jonesin (2), Cody Gakpon ja Mohamed Salahin maaleilla. Jarrod Bowen iski vierailijoiden ainokaisen.

Klopp koki, että Redsin kannattajat olivat edelleen lamaantuneita viikonlopun pettymyksestä, kun joukkue pelasi maalittoman tasapelin Anfieldillä Manchester Unitedia vastaan.

– Kysyin ihmisiltä, mitä he haluavat? Muutimme paljon asioita (United-pelin jälkeen) ja dominoimme West Hamia mielin määrin. Jos olisin ollut katsomossa, olisin varpaillani, Klopp pauhasi The Nationalin mukaan.

– Jos Man United-ottelu oli niin huono, niin ehkä meidän pitäisi pyytää anteeksi, ettemme murskanneet heitä, saksalainen jatkoi.

– Tarvitsemme yleisön tukea lauantaina. Arsenal on levännyt ja he ovat valmiina tähän otteluun. Jos et ole täysillä mukana, anna lippusi jollekin muulle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Carabao Cup