Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Saudi Pro League

Saudi-Arabian loisto murenemassa yhtä nopeasti kuin alkoikin – Supertähti pyytänyt siirtoa takaisin Eurooppaan

Karim Benzema, Al-Ittihad.
AOP

Kysyntä paluulipuille Eurooppaan on Saudi-Arabiassa parhaillaan suurta. Moni, isojen otsikoiden ja painavien rahapussien saattelemana, Saudi-Arabiaan siirtynyt pelaaja on nyt ilmaissut tyytymättömyytensä maan Pro liigassa.

Jordan Henderson avasi oven jättämällä Saudi-Arabian taakseen ja palaamalla Eurooppaan solmien hollantilaisseura Ajaxin kanssa uuden sopimuksen. Nyt muut näyttäisivät seuraavan perässä.

Entinen Real Madrid -tähti Karim Benzema etsii huhujen mukaan myös tietä takaisin Eurooppaan.

Uutissivusto TEAMtalk kertoi Benzeman ilmoittaneen Al-Ittihadille haluavansa palata mahdollisimman pian takaisin eurooppalaiseen jalkapalloon. Pöydällä onkin parhaillaan, ainakin huhuissa, lainasopimus johonkin eurooppalaiseen seuraan.

Al-Ittihadiin viime kesänä siirtyessään Benzema kuului Euroopan parhaimpiin hyökkääjiin. Vaikka ikää miehellä on jo 36-vuotta, on moni eurooppalaisseura valmiudessa siltä varalta, että ranskalaistähti lainalle vapautuu.

Valioliigaseuroista Chelsea sekä Arsenal ovat huhujen mukaan innokkaimpina mahdolliselle siirrolle ja Benzeman tiimistä oltaisiinkin huhujen mukaan oltu lontoolaisseuroihin jo yhteydessä. Myös raskalaisseura Lyon on tietojen mukaan mukana sopassa.

Yksi tekijä, joka saattaa Benzeman siirtoa vaikeuttaa, on tämän palkka. Euroopassa ranskalaistähdelle ei millään ole tarjolla samanlaisia summia, mitä Saudi-Arabiassa, mutta mies on tietojen mukaan valmis laskemaan palkkaansa mahdollisen siirron vuoksi.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Saudi Pro League