Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

C’est la vie, Paris – Mestarin viimeinen esiintyminen? – “Hän jättää jäljen PSG-fanien sydämiin, mutta…”

Kylian Mbappe, PSG.
AOP

Paris Saint-Germain joutui pettymään ankarasti tiistaina, kun Borussia Dortmund eteni vastoin kaikkia odotuksia Mestarien liigan finaaliin. Samalla tuli todennäköisesti päätökseensä Kylian Mbappen ura pariisilaisjoukkueen väreissä.

Koko Pariisi huokaisi syvään myöhään tiistai-iltana, kun kauden kirkkain kruunu, eli UCL-pokaali, jäi jälleen kaukaiseksi haaveeksi. Uhrautuvasti taistellut Borussia Dortmund oli etenkin otteluparin toisessa osassa todellisessa pinteessä, mutta pystyi lopulta tekemään riittävästi finaalipaikan eteen.

Ottelun jälkeen Parc des Princesillä vallitsi epäuskoinen tunnelma, jota katkeroitti entisestään se tosiasia, ettei Kylian Mbappea suurella todennäköisyydellä enää nähdä joukkueen väreissä ensi kaudella.

Ranskan paidassa maailmanmestaruuden vuonna 1998 voittaneelta Emmanuel Petit’ltä kysyttiin, onko Mbappe hänen mielestään kaikkien aikojen paras PSG-pelaaja.

– Kylian Mbappe jättää seuran Paris Saint-Germainin historian parhaana maalintekijänä. Oliko hän PSG:n historian paras pelaaja? Minulle ei, hän oli paras maalintekijä, Petit vastasi Football Espanan mukaan.

– Hän jättää jäljen seuraan ja PSG-fanien sydämiin, mutta tiistaina ja myös ensimmäisessä pelissä viime viikolla kaikki odottivat hänen olevan johtaja. Etenkin sen jälkeen, mitä hän sanoi lehdistötilaisuudessaan, joten tulos oli pettymys.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ligue 1