Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Kiusallinen hetki Robin Gosensin sekä Ronaldon välillä – Saksalainen sai ”kostonsa”

Christiano Ronaldo ja Robin Gosens
AOP

Saksa voitti juuri päättyneessä ottelussa Portugalin lukemin 2-4.

Saksa otti Portugalista vakuuttavan voiton ja avasi samalla EM-kisojen pistesaldonsa. Koko Saksan joukkue ansaitsee pelistä ehdottomasti aplodit, mutta erityisen hienosti pelissä pelasi Robin Gosens. Laidalla pelannut Gosens pääsi ottelussa useampaan kertaan hyville paikoille ja onnistui iskemään maalinkin. Gosens valittiin oikeutetusti myös ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Gosensin hyvä esitys juuri Portugalia ja Christiano Ronaldoa vastaan on nostanut vanhan kiusallisen tapahtuman parin väliltä jälleen otsikoihin. Elämänkerrassaan, ”Dreams are Worthwhile”, Gosens paljasti muutama kuukausi sitten kiusallisen tilanteen hänen ja Ronaldon väliltä vuodelta 2019, kun Gosensin Atalanta kohtasi Ronaldon Juventuksen Italian Cupissa.

Atalanta voitti tuolloin ottelun 3-0, mutta voiton juhlistamisen sijaan Gosens suuntasi loppuvihellyksen jälkeen Ronaldon luo. Pelaaja halusi toteuttaa pitkäaikaisen toiveensa ja vaihtaa pelipaitoja Ronaldon kanssa ottelun jälkeen. Gosens on kertonut, ettei portugalilaistähti ollut ”katsonut häneen päinkään ja vastasi vain tylysti: Ei!”

Sky Sport Italian haastattelussa illan ottelun jälkeen Gosens totesi, ettei halunnut enää uudestaan pyytää Ronaldolta paitaa, vaan keskittyi tällä kertaa mielummin juhlistamaan voittoa. Voitto juuri Ronaldoa sekä Portugalia vastaan lieneekin saksalaiselle mieluinen ”kosto” tapahtuneesta.

Ronaldon saldo Saksaa vastaan ei arvokisaturnauksissa ole kovin kaunista luettavaa. Portugalilainen on ollut mukana häviämässä Saksalle jo viidessä arvokisaottelussa. Maalin portugalilainen onnistui illan pelissä iskemään, mutta sekin on Ronaldolle vasta ensimmäinen Saksaa vastaan.

Lohko F eli kisojen “kuolemanlohko” on toistaiseksi kaikkea muuta kuin ratkaistu. Tällä hetkellä Ranska on neljässä pisteessä, Portugali ja Saksa kolmessa sekä Unkari yhdessä pisteessä. Lohkon jatkoon menijät ratkaistaankin siis viimeisellä pelikierroksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021