Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

MTV: Englannin päävalmentaja Gareth Southgate turhautui EM-kisojen koronakaranteenilogiikkaan

Gareth Southgate Englanti
AOP

Englannin maajoukkue on selvinnyt EM-kisoissa ilman koronatartuntoja, mutta Skotlannin joukkueessa ilmenneen koronatartunnan jäljiltä myös kaksi Englannin pelaajaa on karanteenissa. Englannin päävalmentaja Gareth Southgate ei ole tilanteesta mielissään.

Englannin päävalmentaja Gareth Southgate ei ymmärrä EM-kisojen järjestäjien korona-karanteenilogiikkaa. Skotlannin pelaaja Billy Gilmour antoi joukkueiden välisen ottelun jälkeen positiivisen koronanäytteen ja Gilmourin kanssa pelin jälkeen tekemisissä olleet Englannin pelaajat Mason Mount ja Ben Chilwell asetettiin tämän vuoksi karanteeniin.

–  Tämä tilanne on älytön. Mount ja Chilwell viettivät kaksi minuuttia avonaisessa tilassa. Ja nyt kävi näin, Southgate manasi.

Southgaten mukaan on myös älytöntä, että muut Skotlannin ja Englannin pelaajat kuitenkin säästyivät karanteenilta. Kumpikin joukkue on koronatestattu ja kaikki muut tulokset Gilmouria lukuun ottamatta ovat olleet negatiivisia.

– Täytyy sanoa, että en ymmärrä näitä sääntöjä yhtään, he kuitenkin matkustavat yhdessä koneella, busseilla ja niin edelleen, ollen tiiviissä kontaktissa, mies ihmetteli.

Lähde: MTV

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021