Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Tässä ovat EM-kisojen pudotuspelien taisteluparit

EM-kisojen pudotuspelien otteluparit
AOP

Euro 2020 kisojen lohkovaiheet on nyt saatu päätökseen ja joukkueet on aseteltu pudotupelien kaavioon.

16 parasta joukkuetta jatkaa pudostuspeleihin, joista kierros kierrokselta lopulta seulotaan finaalipari. Huuhkajien tie EM-kisoissa päättyi valitetattavasti alkulohkoon, sillä joukkueen pisteet eivät lohkokolmosena riittäneet jatkopeleihin.

Mielenkiintoista seurattavaa ja tiukkoja ottelupareja on kuitenkin luvassa jo heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Varaa virheisiin ei enää ole, sillä ottelut pelataan kerrasta poikki tyylillä, eli ainoastaan voittaja jatkaa turnaustaan.

Pudotuspelit pyörähtävät käyntiin lauantaina 26.6. kun Wales kohtaa Tanskan ja Italia Itävallan. Näiden pelien voittajille selviää seuraavan kierroksen vastustajat sunnuntaina 27.6. peleistä Hollanti – Tsekki ja Belgia – Portugali.

Loput kaksi neljännesfinaalin otteluparia selviää ensi viikon maanantaina ja tiistaina. Otteluparien Kroatia – Espanja sekä Ranska – Sveitsi voittajat kohtaavat kolmannessa neljännesfinaalissa. Ja otteluparien Ruotsi – Ukraina ja Englanti – Saksa voittajat kohtaavat toisensa viimeisessä eli neljännessä neljännesfinaalissa.

Peli käy tässä vaiheessa armottomaksi ja ensimmäisen pudotuspelikierroksen jälkeen 8 joukkuetta joutuu jättämään leikin kesken. Näiden 8 joukkueen joukossa on auttamatta myös kisojen ennakkosuosikkeja.

Esimerkiksi Belgia – Portugali ottelu tulee varmasti olemaan mielenkiintoinen, sillä molempia joukkueita on pidetty ennen kisoja mahdollisina voittajasuosikkeina. Kovassa vedossa oleva Christiano Ronaldo on iskenyt turnauksessa jo viisi maalia, mutta puolustuspäässä muun muassa Bruno Fernandes ei ole ollut täydessä terässä. Huuhkajien lohkon voittaja Belgia sen sijaan joutui Tanskan kanssa tiukoille, mutta on muuten näyttänyt pelottavan tehokkaalta. Jähtäväksi nää, kumpi näistä jalkapallon supermaista vetää sunnuntaina pidemmän korren.

Toinen tiukka taistelupari pudotuspeleissä tulee varmasti olemaan Englanti – Saksa. Molemmat kärsivät hieman vaikeuksista lohkovaiheen otteluissa, mutta tavoitteet ovat niin Gareth Southgaten kuin Joakim Löwinkin joukkueilla korkealla. Englannin tähti ja kapteeni Harry Kane on rämpinyt joukkueen tähän astisissa otteluissa, mutta mikäli englantilainen saa pelivaihteen kunnolla päälle ennen seuraavaa ottelua, voi Saksa olla vaikeuksissa. Ottelu pelataan Wembleyllä tiistaina 29.6.

Mielenkiinnolla seuraamme myös muita ottelupareja – vievätkö ennakkosuosikit ottelut nimiinsä, vai löytyykö joukosta yllättäjiä?

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2021