Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Maalipaikkoja tuhlailleelle espanjalaistähdelle ja tämän perheelle satelee tappouhkauksia

Alvaro Morata
AOP

Espanjan Alvaro Moratan peliesityksiä EM-kisoissa on kritisoitu kovaäänisesti. Niin fanit kuin kommentaattoritkin ovat olleet tyytymättömiä miehen heikkoihin esityksiin Espanjan peleissä. Erityisesti Moratan tuhlaamat maalipaikat ovat saaneet fanit osoittamaan mieltään.

Espanjan alkulohkojen otteluissa Ruotsia sekä Puolaa vastaan, Morata tuhlaili useamman maalipaikan ja Slovakiaa vastaan epäonnistui rangaistuspotkussa. Morata onnistui maalinteossa Puolaa vastaan, mutta hukattujen paikkojen rinnalla, se ei faneja lämmittänyt.

Espanjan peleissä stadionilla olleet fanit ovat huudelleet ja kritisoineet Morataa paljon. Myös sosiaalisessa mediassa espanjalaiselle on sadellut paljon arvostelua.

28-vuotias espanjalaistähti on paljastanut, että faneilta saatu kritiikki ja arvostelu ovat nyt muuttuneet jopa uhkailuksi. Morata kertookin, että hän ja hänen perheensä ovat saaneet jopa tappouhkauksia.

Muun muassa The Mirror käänsi Moratan espanjalaiselle radiokanava Cadena Copelle antaman kommentin: ”Ehkä olen tehnyt työni huonosti ja ymmärrän että minua kritisoidaan, koska en ole tehnyt maaleja. Toivoisin kuitenkin, että ihmiset laittaisivat itsensä minun asemaani ja ymmärtäisivät, miltä tuntuu saadaa uhkauksia tai tulla kerrotuksi, että lastesi tulisi kuolla.”

Ikävästä tilanteesta ja sen aiheuttamista unettomista öistä huolimatta, Morata pitää yllä positiivista asennetta. Hän on tyytyväinen, että Espanja selvisi 16 parhaan joukkoon turnauksessa ja on motivoitunut saavuttamaan joukkueen kanssa hyviä tuloksia.

”Puhuimme harjoituksissa siitä, kuinka jalkapallo on muuttunut. Viimeksi Euroopan mestaruus turnauksessa aloitimme vahvasti ja selvisimme 16 parhaan joukkoon erilaisen reitin kautta. Mutta se on jalkapalloa ja kuuluu peliin.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021