Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

D-lohkossa ei yllätyksiä – Norsunluurannikko ja Brasilia voittoihin

Brasilia Saksa olympialaiset
AOP

Olympiajalkapallon D-lohkossa nähtiin todellinen herkkupala, kun Brasilia ja Saksa kohtasivat. Avausottelussa Norsunluurannikko kohtasi puolestaan Saudi-Arabian.

Norsunluurannikko-Saudi-Arabia 2-1

Norsunluurannikon ja Saudi-Arabian peli alkoi tunnustelevasti, mutta parinkymmenen minuutin pelin jälkeen oltiin nähty lopulta erinäisiä rikkeitä ja muutama maalipaikkakin. Puoliaika ehti edetä melkein loppuunsa saakka, kunnes Abdulelah Al-Amri tunaroi pallon omaan maaliin ja Norsunluurannikon johtoon 39. minuutilla.

Saudit eivät tilannetta jääneet ihmettelemään, vaan tasoittivat viisi minuuttia myöhemmin Salem Al-Dawsarin maalilla. Toisen puoliajan alku tarjoilikin sitten taas varovaista palloilua, vaikka Norsunluurannikko hallitsikin. Kumpikaan ei kuitenkaan saanut aikaiseksi ihmeempiä.

66. minuutilla Norsunluurannikko meni uudestaan johtoon Franck Kessién maalilla. Saudi-Arabia ei hätkähtänyt tästäkään, vaan nappasi pelin hallinnan itselleen. Sille harkittiin rangaistuspotkua VAR-tarkistuksessa 79. minuutilla, mutta tuloksetta.

Loppua kohden rikkonaisuus taas kasvoi ja se huipentui seitsemännellä lisäaikaminuutilla Norsunluurannikon Aboubacar Doumbian ulosajoon. Norsunluurannikon 2-1-johto kesti kuitenkin loppuun saakka.

Brasilia-Saksa 4-2

Brasilian ja Saksan huippukohtaamisesta saattoi odottaa tiukkaa. Brasilia nappasi kuitenkin ohjakset heti alusta alkaen ja meni 1-0-johtoon jo seitsemännellä minuutilla Richarlisonin maalilla. Sama mies tuplasi johdon varttia myöhemmin, eikä Saksa oikein saanut pelin juonesta kiinni.

Kolmas kylmä suihku saksalaisten niskaan tuli 30. minuutilla, kun Richarlison viimeisteli puhtaan hattutemppunsa. Brasilia meinasi täydentää Saksan nöyryytyksen ensimmäisellä lisäajan minuutilla, mutta Florian Müller Saksan maalilla torjui Matheus Cunhan vedon.

Saksa piristyi hieman toisen puoliajan alussa ja kavensi 57. minuutilla Nadiem Amirin maalilla. Pian se kuitenkin hukkasi orastavan otteensa rikkeisiin ja Maximilian Arnold hölmöili itselleen vielä punaisen kortinkin. Peli eteni jälleen Brasilian hallinnassa, mutta Saksa vastasi siltikin seuraavasta maalista 84. minuutilla Ragnar Achen osuessa.

Saksa jatkoi rikkonaisella linjallaan kuitenkin loppuun saakka ja Paulinho iski vielä brasilialaisten neljännen osuman lisäajan lopulla. Täten Brasilia nappasi vakuuttavan avausvoiton.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tokio 2020