Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Brasilia ja Saksa maalirikkaassa pelissä Olympialaisissa – Valioliigatähti iski hattutempun

Richarlison
AOP

Brasilia kaatoi saksan Tokion olympialaisten alkulohkon ottelussa Saksan maalein 4-2. Ottelun ehdoton tähti oli Evertonin Valioliigan joukkueen hyökkääjä Richarlison, joka iski hattutempun ottelussa jo ensimmäisellä puoliajalla. Richarlisonin maaleilla Brasilia johti ottelua jo 30. minuutin pelin jälkeen 3-0. Brasilia sai ensimmäisellä puoliajalla vielä rangaistuspotkun lisäajalla, mutta Matheus Cunha epäonnistui viemään Brasilia 4-0 johtoon.

Saksa tuli toiselle puoliajalle huomattavasti paremmalla jalalla. Saksan Nadiem Amiri teki saksan avausmaalin 57. peliminuutilla. 63. minuutin kohdalla Saksan voittohaaveille tuli kylmää vettä niskaan, kun Maximiliam Arnold otti toisen keltaisen ja lensi ulos. Saksa kuitenkin taisteli vajaalla urheasti ja onnistui nousemaan maalin päähän varsinaisen peliajan 84. minuutilla. Eintracht Frankfurtin hyökkääjä Ragnar Ache onnistui kaventamaan.

Brasilia sai kuitenkin vielä löytyä lopullisen niitin Saksan pyristelyllä, kun vaihdosta sisään tullut Paulinho sai jalkansa vapaaksi boksissa ja vapautti todella komean laukauksen takanurkkaan ja muutti tilanteeksi 4-2.

Edellisten olympialaisten finaalin uusinta nähtiin siis jo alkulohkovaiheessa. Kuten Rion finaalissakin Brasilia vei voiton loistavan ottelun päätteeksi. Seuraavassa ottelussa Brasilia kohtaa oman ottelunsa 2-1 voittaneen Norsunluurannikon ja Saksa vastaavasti oman ottelunsa hävinneen Saudi-Arabian.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020