Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

“Surkein VAR tuomio ikinä!” – Olympialaisissa nähty suora punainen puhuttaa

Brazilia - Norsunluurannikko
AOP

Tokion olympialaisten jalkapalloturnauksessa nähtiin sunnuntaina kummallinen tilanne Brasilian ja Norsunluurannikon välisessä alkulohko-ottelussa. Brasilian Douglas Luiz ajettiin kiistanalisen VAR-tarkastelun jälkeen ottelusta ulos suoralla punaisella.

Luiz juoksi kilpaa läpiajoon pääsevän Norsunluurannikon Youssouf Daon kanssa ja, Daon kaaduttua, sai tilanteesta ensin varoituksen. VAR-tarkastelun jälkeen ottelun yhdysvaltalaiserotuomari Ismail Elfath näytti kuitenkin brasilialaiselle suoraa punaista.

Juoksutilanteessa miesten kädet ottivat hieman yhteen, jonka jälkeen Luiz erikseen nosti kätensä pystyyn osoittaakseen tuomaristolle, ettei revi Daota. Miesten jalat eivät tilanteessa ottaneet yhteen lainkaan ja Norsunluurannikon Dao kaatui tilanteessa kummallisesti vasta parin metrin päässä takaa-ajajastaan.

Tilanteessa ei näyttänyt olevan lainkaan kontaktia ja futiskansaa onkin ihmetyttänyt erityisesti tuomion tiukentaminen VAR-tarkastelun jälkeen. Elfath tarkasti tilanteen videolta uudestaan ja päätti kaikkien ihmetykseksi näyttää tilanteesta punaista korttia.

VAR eli pelitilanteiden videotarkastelu on jakanut mielipiteitä niin kauan kuin se on peleissä ollut mukana. Tällä kertaa futisfanien tuomio tuntuu olevan kuitenkin melko yhtenäinen – päätöstä kuvailtiin historian ”surkeimmaksi VAR tuomioksi ikinä”.

Tuomio on herättänyt muun muassa twitterissä paljon keskustelua ja ihmetystä. Ottelu päättyi lopulta maalittomaan tasapeliin ja Brasilia joutui pelaamaan lähes koko ottelun miehen alivoimalla.

Alla olevalta videolta näet myös tilanteen, josta kyseenalainen ulosajo tuomittiin.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020