Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Ruotsi ja Yhdysvallat ensimmäisinä jatkoon naisten jalkapallon olympiaturnauksessa

Tokio 2020 F-Lohko
AOP

Naisten jalkapallon olympiaturnauksen ensimmäiset varmat jatkajat ovat nyt selvillä. G-lohko pelattiin tiistai aamupäivällä Suomen aikaa valmiiksi ja varmat jatkopaikat nappasivat Ruotsi sekä Yhdysvallat. Lohkokolmonen Australia joutuu vielä jännittämään turnauksen muiden lohkojen tuloksia, ennen kuin sen turnauksen jatko on selvillä.

Hallitseva maailmanmestari sekä olympiaturnauksen ehdottomaksi ennakkosuosikiksi rankattu Yhdysvallat joutui yllättäen alkulohkossa tiukille. Se avasi turnauksensa todella heikolla esityksellä Ruotsia vastaan, mutta näytti saaneen pelinsä kuntoon lohkovaiheen toisessa ottelussa, kun se päihitti Uuden-Seelannin murskaluvuin 6-1.

Alkulohkon viimeisessä ottelussa Australiaa vastaan joukkue joutui kuitenkin tyytymään maalittomaan tasapeliin ja pisteiden jakoon. Tulos riitti Yhdysvalloille jatkopaikkaan, mutta vain niukasti. Se päätyi lohkokolmoseksi jääneen Australian kanssa samoihin pisteisiin, mutta varmisti jatkopaikan paremmalla maalierolla.

Lohkoa selvästi hallinnut Ruotsi etenee jatkopeleihin puolestaan puhtaalla pelillä. Se voitti kaikki kolme alkulohkon otteluaan ja pommitti maaleja keskiarvolla kolme ottelua kohden. Omiin meni vain kahdesti, joten joukkue pääsee valmistautumaan jatkopeleihin hyvistä asetelmista.

Tiistain alkulohkon viimeisessä ottelussaan Ruotsi otti vielä varman 2-0 voiton Uudesta-Seelannista Anna Anvegårdin sekä Madelen Janogyn maaleilla.

Naisten neljännesfinaalit pelataan perjantaina 30.7. Ruotsi saa vastaansa joko E- tai F-lohkon lohkokolmosen ja Yhdysvallat F-lohkon ykkösen. Loput pudotuspelijoukkueet selviävät vielä tiistain aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020