Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

EM-finaalin alla raketti takapuoleen -tempullaan kohauttanut brittifani: “En sano anteeksi”

Englannin fanit käyttäytyivät huonosti finaalin jälkeen
AOP

Iso-Britannian Lontoossa nähtiin suuria väkijoukkoja ja sekaannusta jalkapallon EM-finaalin yhteydessä aiemmin heinäkuussa. Etenkin englantilaisfanit aiheuttivat monenlaista kaaosta ja tuhoa.

Kuvat fanien riehunnasta levisivät kulovalkean tavoin ympäri maailman ja yksi niistä hetkelliseen kuuluisuuteen noussut oli 25-vuotias englantilaisfani Charlie Perry. Miehen riehakkain temppu oli sytytetyn valoraketin tunkeminen takapuoleensa. Mies hehkutti The Sunin haastattelussa tilannetta.

– Olin ollut humalassa aamulla puoli kahdeksasta lähtien ja olin juonut vähintään 20 tölkkiä Strongbowia. Se oli elämäni suurin päivä. Sinä päivänä ei ollut sääntöjä. Tiedän vain, että rakastin sitä kaikkea. Olin ympäripäissäni ja rakastin joka minuuttia, Perry kertoi ja totesi käyttäneensä myös runsaasti kokaiinia.

Wembleyn stadionille ryntäsi suuri määrä liputtomia faneja luvatta, Perry joukossaan. Moni taho toisti jälkikäteen, että stadionille livahtaminen oli helppoa ja Perry todisti myös tämän.

– Tietenkään minulla ei ollut lippua. Olin jo käynyt liputtomana aiemmin, joten tiesin, kuinka päästä jo stadionille, mies uhosi.

Stadionilla Perry teki kuuluisan temppunsa ja ylpeili, ettei tuntenut lainkaan kipua palavasta valoraketista huolimatta. Mies oli tempustaan pikemminkin ylpeä.

– 18 kuukauden kurjuuden jälkeen ajattelin, että se tuo Englannin fanit yhteen. Se oli suurin päivä Englannin jalkapallossa 55 vuoden ajalta, mies ylisti finaalia.

Yleinen hölmöily ja riehunta ei Perryä hetkauttanut.

– Leicester Squarella oli tuhansia faneja, ilmapiiri oli hämmästyttävä. Kaikki hölmöilivät, asioiden tekemisessä oli vähän kilpailua, joten ajattelin vain, että laitan valoraketin takapuoleeni. Se oli elämäni suurin päivä lukuun ottamatta Chelsea-Manchester Cityä Mestarien liigassa.

– Soihtu paloi noin kymmenen sekunnin ajan peräposkien ympärillä, en tuntenut mitään, koska olin erittäin päihtynyt. Kukaan ei uskaltanut tehdä sitä, Perry jatkoi ylpeänä.

The Sun kysyi haastattelussa, katuuko Perry temppujaan.

– Ei, en todellakaan. En sano anteeksi, mies täräytti.

Lähde: The Sun

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021