Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Dortmundin supertähti iski maajoukkueuransa avausmaalin: “Tämä oli todella hyvä päivä”

Jude Bellingham
AOP

Englannin keskikenttäpelaaja Jude Bellingham avasi maalitilinsä maajoukkueessa Kolmen Leijonan maanantaisessa MM-avauksessa Irania vastaan.

19-vuotias Jude Bellingham iski Englannin avausmaalin Qatarin MM-turnauksessa puskemalla Luke Shaw’n nappikeskityksen verkon perukoille.

Osuma oli Bellinghamin maajoukkueuran ensimmäinen. Nuorukainen kertoi tunnelmistaan ottelun päätyttyä.

– Sanoin aikaisemmin, että säästän ensimmäisen maaottelumaalini tärkeään paikkaan. Tämä oli todella hyvä päivä meille. Mielestäni kuusi maalia MM-ottelussa on todella vaikuttavaa riippumatta siitä, ketä vastaan pelaat.

– He aloittivat todella hyvin ja olivat erittäin vahvoja. Meillä oli alussa vaikeuksia murtaa heidän puolustustaan. Kun saimme lisää maaleja, työmme helpottui. Alku oli vaikea, ja meidän piti ansaita mahdollisuutemme.

– On tärkeää, että opimme luomaan mahdollisuuksia tällaisia joukkueita vastaan, mutta rehellisesti sanottuna olemme pettyneitä kahteen päästettyyn maaliin.

– Manageri kehotti meidän nauttia voitosta, sillä reaktio olisi ollut hyvin erilainen, jos emme olisi saaneet tulosta aikaan. Mutta meidän on valmistauduttava seuraavaan peliin ja ymmärrettävä, että edessämme täysin erilainen haaste.

– Yritämme ottaa tästä ottelusta hyvät asiat mukaan ja tavoittelemme voittoa kahdesta jäljellä olevasta lohkovaiheen ottelusta.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022