Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Hollannilla voitokas MM-startti: Senegal ei hyödyntänyt mahdollisuuksiaan

Senegal - Hollanti
AOP

Senegal ja Hollanti kohtasivat A-lohkon toisessa ottelussa maanantaina. Cody Gakpon ja Davy Klaassenin viime hetkien maalit takasivat Louis van Gaalin suojateille 2-0 voiton.

Senegalin ja Hollannin välinen A-lohkon kamppailu lähti pirteästi liikkeelle molempien joukkueiden pyrkiessä aktiiviseen hyökkäyspelaamiseen.

Hollanti oli hallitsevampi osapuoli ja pystyi aiheuttamaan ongelmia vastustajan kenttäpäädyssä. Vaarallisia tekopaikkoja ei kuitenkaan juurikaan nähty kummankaan joukkueen maalilla.

Toisella jaksolla asetelmat muuttuivat ja Senegalin voimakas keskialueen prässi tuotti tulosta. Afrikan mestarit saivat hyviä riistoja, joiden ansiosta joukkue pystyi luomaan nopeita hyökkäyksiä kohti Hollannin maalia.

Oranjen puolustus kuitenkin kesti ja maajoukkuedebyyttinsä tehnyt maalivahti Andries Noppert otti muutaman tärkeän torjunnan. Ennen turnausta Noppertin valintaa hieman kummaksuttiin hollantilaismediassa, mutta ainakin avausottelussa Heerenveenin kassari oli mies paikallaan.

Valkopaitojen hallinta ei tuottanut tulosta ja Hollanti nappasi voiton kahdella loppuhetken maalilla.

Cody Gakpo puski kuulan verkkoon Frenkie de Jongin keskityksestä 84 peliminuutin jälkeen. Davy Klaassen laukoi ottelun päätöslukemat lisäajalla, joten Louis van Gaalin ryhmälle kolme pistettä. Oranssipaitojen pelaaminen ei liiemmin vakuuttanut, mutta se oli riittävän tehokasta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2022